“Ο Παναγιώτης Γιαννάκης καταλαβαίνει το μέγεθος του ΟΦΗ”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο επικεφαλής της επιτροπής μπάσκετ του ΟΦΗ Συμεών Καμπάκας μίλησε στον Athletic Radio 104,2 για την συνεργασία με τον Παναγιώτη Γιαννάκη τονίζοντας ότι “από την πρώτη κουβέντα που κάναμε έδειξε τρομερό ενθουσιασμό”.

Αναλυτικά όσα είπε ο Συμεών Καμπάκας στον Athletic Radio 104,2

Για το πως προέκυψε η ιδέα για την συνεργασία με τον Παναγιώτη Γιαννάκη: “Οι άνθρωποι που είμαστε στην διοίκηση του τμήματος μπάσκετ, μπορεί οι οικονομικές μας δυνατότητες να μην είναι τεράστιες όμως είμαστε εργάτες του αθλήματος και φίλαθλοι του ΟΦΗ. Αυτό το γεγονός μας κάνει να ψαχνόμαστε ούτως ώστε να ανεβαίνει το πρεστίζ του ΟΦΗ και να εξελίσσουμε το άθλημα. Σε αυτά τα πλαίσια έγινε και η συνεργασία με την ακαδημία του Παναγιώτη Γιαννάκη θέλοντας να δημιουργήσουμε μια σχέση η οποία θα στηριχτεί σε βάθος χρόνου”.

Για τις συζητήσεις που είχαν: “Στις συζητήσεις που κάναμε με τον Παναγιώτη Γιαννάκη που πρέπει να πω ότι είναι ένας απίστευτα προσιτός άνθρωπος, , το μπάσκετ είναι η ζωή του και η τεράστια αγάπη που έχει για το άθλημα τον ώθησε στην διοργάνωση του καμπ. Εμείς από την πλευρά του ΟΦΗ θέλαμε να κάνουμε μια συνεργασία με ένα τόσο μεγάλο όνομα γιατί αφενός θέλουμε να δώσουμε το κίνητρο στα παιδιά για να ασχοληθούν με το μπάσκετ και δεν απευθύνεται μόνο σε αθλητές της ακαδημίας μας αλλά από όλη την Κρήτη”.

Για τα τμήματα υποδομής: “Ο ΟΦΗ είναι ένα από τα πέντε – έξι μεγαλύτερα σωματεία σε όλη την Ελλάδα. Δεν υπάρχει σημείο στην Ελλάδα που να μην γνωρίζουν το όνομα του ΟΦΗ και ο ίδιος γνωρίζει την ομάδα μέσω του τμήματος ποδοσφαίρου. Όλοι προσπαθούμε να βγάλουμε μπροστά το όνομα του ΟΦΗ σε όλα τα αθλήματα. Αυτήν την στιγμή στην Ακαδημία του ΟΦΗ βρίσκονται 400 παιδιά και με την συμβολή του Γιάννη Κόκκινου αυξάνεται συνεχώς το επίπεδο της έχοντας κάνει εξαιρετική δουλειά”.

Για την αντίδραση του Παναγιώτη Γιαννάκη: “Το γεγονός ότι η ομάδα αγωνίζεται στην Γ’ Εθνική δεν μας στερεί το δικαίωμα να κοιτάζουμε υψηλότερα. Όταν μιλήσαμε αρχικά με τον Παναγιώτη Γιαννάκη, έδειξε τρομερό ενθουσιασμό. Τον πήγα στα γήπεδα της Εφόδου που έχουν ανακαινιστεί πρόσφατα, τον πήγα στο γήπεδο του ΟΦΗ και στο κλειστό των ΤΕΙ. Ήταν πολύ ικανοποιημένος, καταλαβαίνει το μέγεθος του ΟΦΗ και σαν σωματείο και σαν ακαδημία. Ήθελε και αυτός να δουλέψει μαζί μας και να συνδιοργανώσουμε το καμπ”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook