“Να κλειδώσουμε γρήγορα την σωτηρία”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Γιώργος Μαυρογιάννης με 14 πόντους και τρία καθοριστικά κλεψίματα στο τέλος του αγώνα, οδήγησε τον ΟΦΗ στην τρίτη σερί νίκη, και 6η συνολικά στο πρωτάθλημα της Α2 μπάσκετ.

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής του ΟΦΗ μιλώντας για την εμφάνιση και τη νίκη του ΟΦΗ, αλλά και τη συνέχεια του πρωταθλήματος που βρίσκει την κρητική ομάδα να αγωνίζεται το Σάββατο εκτός έδρας με τη Βέροια, τονίζει πως «κερδίσαμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Θέλαμε να συνεχίσουμε το καλό σερί που έχουμε στα τελευταία παιχνίδια και το καταφέραμε. Στόχος της ομάδας είναι να κλειδώσει γρήγορα τη σωτηρία».

Για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε ο ΟΦΗ στο παιχνίδι ο Γιώργος Μαυρογιάννης τονίζει πως «ο Λαγκαδάς μας πίεσε, αλλά εμείς ήμασταν αρκετά καλοί και συγκεντρωμένοι στα κρίσιμα σημεία του αγώνα και κερδίσαμε. Επαιξε σημαντικό ρόλο και το γεγονός ότι στο δεύτερο ημίχρονο σφίξαμε την άμυνα μας».

Για το δικό του ρόλο στην ομάδα και στη θεση του πλέι-μέικερ, μετά την αποχώρηση του Ραζή, ο Μαυρογιάννης τονίζει πως «για μένα δεν έχει αλλάξει κάτι. Ο προπονητής με επέλεξε να οργανώσω την ομάδα και θα το κάνω είτε παίζω 2 λεπτά, είτε 40. Η απουσία του Ραζή είναι σημαντική, αλλά θα προσπαθήσουμε όλα τα παιδιά με ομαδική δουλειά να καλύψουμε το κενό του»

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, όπου περιμένει τον ΟΦΗ το Σάββατο ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι στη Βέροια, ο Γιώργος Μαυρογιάννης τόνισε πως «εύχομαι η ομάδα να συνεχίσει το ίδιο καλά και να μπορέσει κάποια στιγμή να βάλει και υψηλότερους στόχους».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook