Να κάνει ποδαρικό με το δεξί στον δεύτερο γύρο

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Να συνεχίσει το νικηφόρο σερί του και να ξεκινήσει ιδανικά τις υποχρεώσεις του στον δεύτερο γύρο θέλει ο ΟΦΗ ο οποίος φιλοξενείται από τον Φίλιππο Βέροιας (LIVE 17:00 Athletic Radio 104,2, και Gentikoule).

Φίλιππος και ΟΦΗ θα αναμετρηθούν στην Βέροια σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες, που θέλουν επιτακτικά τους δύο βαθμούς της νίκης για να αποφύγουν τις… δυσάρεστες εκπλήξεις και την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού.

Oι “ασπρόμαυροι” πάνε στη Βέροια μετά γνωστά προβλήματα καθώς ο Φώτης Τακιανός δεν θα έχει στη διάθεση του τον Βασίλη Κιτσούλη,ενώ πρόβλημα τραυματισμού αντιμετωπίζει και ο Άλεν Τρεπάλοβατς, o oποίος για να προστατευθεί όπως είθισται στα τελευταία παιχνίδια αναμένεται να πάρει μικρό χρόνο συμμετοχής. Το θετικό για τον τεχνικό του ΟΦΗ είναι πως ο Λιανός, ο οποίος αγωνίστηκε ελάχιστα στο παιχνίδι της προηγούμενης Δευτέρας με την Δόξα Λευκάδας, φαίνεται να έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε και θα βρίσκεται κανονικά στην διάθεση του Φώτη Τακιανού.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook