Μηνάς Χαλκιαδάκης: “Το όνομα που εμπιστεύεστε”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Μηνάς Χαλκιαδάκης αποτελεί έναν εκ των μετόχων της νέας ΠΑΕ ΟΦΗ και βέβαια στο άκουσμα αυτής της είδησης όλοι οι φίλαθλοι του ΟΦΗ είχαν πολλούς λόγους να χαρούν.

Ο επιφανής Ηρακλειώτης επιχειρηματίας αποτελούσε, αποτελεί και θα συνεχίζει να αποτελεί έναν πολύ μεγάλο συμπαραστάτη του ΟΦΗ. Η αγάπη του για τον μεγαλύτερο Κρητικό σύλλογο δεν είναι μόνο θέμα λίγων χρόνων αλλά αρκετών δεκαετιών θα λέγαμε. Ο Μηνάς Χαλκιαδάκης αποτελεί έναν αφανή εργάτη του ΟΦΗ και πάντα ήταν στο πλευρό της ομάδας. Ο Κρητικός επιχειρηματίας και ιδρυτής των Super Market Χαλκιαδάκης ήταν πάντα δίπλα στην ομάδα, είτε με χορηγίες είτε με οποιονδήποτε άλλο τρόπο μπορούσε να βοηθήσει την ομάδα (το μεγάλο λογότυπο ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ) στην φυσούνα του “Γεντί Κουλέ” έχει μείνει αναλλοίωτη εικόνα στο πέρασμα των χρόνων και βρίσκεται στο μυαλό όλων των φιλάθλων του ΟΦΗ) ενώ ποιος μπορεί να ξεχάσει την μεγάλη συμπαράσταση που προσέφερε με την αγορά κουπονιών μέσω των S/M Χαλκιαδάκης ή και την μεγάλη βοήθεια που παρείχε στον σύλλογο με την διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας.

Ένας άνθρωπος που ήταν πάντοτε μακρυά από τα φώτα της δημοσιότητας και ο οποίος προσφέρει πλούσιο κοινωνικό έργο δίχως ωστόσο να επιθυμεί την προσωπική του προβολή.

Και όπως λέει και το μήνυμα των S/M Χαλκιαδάκης ο Μηνάς Χαλκιαδάκης είναι “το όνομα που εμπιστεύεστε”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook