Πίστη σε αυτόν!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Μετά το παιχνίδι του Σαββάτου, το κλίμα στην ομάδα δεν είναι το καλύτερο όμως κανένας δεν πρέπει να χάσει την πίστη του σε αυτόν που ανέλαβε τον ΟΦΗ στα δύσκολα ενώ είπε “όχι” σε πρόταση πολύ συμφέρουσα από αυτήν με την οποία συμφώνησε.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος ανέλαβε τον ΟΦΗ στο -10 από τις δύο πρώτες θέσεις της βαθμολογίας και κανένας άλλος δεν θα ερχόταν στην ομάδα για να αναλάβει το δύσκολο έργο και να “παλέψει” μέχρι εκεί που δεν πάει άλλο. Και το έκανε λόγω της αγάπης του για την ομάδα αλλά και επειδή πίστευε ότι εκείνη θα μπορούσε να ανταπεξέλθει στον “βούρκο” της Stoiximan.gr Football League. Εάν όμως η χρονιά οδεύει προς το τέλος της, έτσι απλά για να βγει η “υποχρέωση” – που όσοι το κάνουν θα είναι υπόλογοι απέναντι στην ιστορία του ΟΦΗ, για να αποδείξουν το αντίθετο θα πρέπει να ξεκινήσει… ΧΘΕΣ ο σχεδιασμός της επόμενης περιόδου. Να ξεκινήσουν άμεσα οι επαφές με το Νίκο Παπαδόπουλο για να παραμείνει στο “τιμόνι” του ΟΦΗ ώστε να μπουν από τώρα οι βάσεις για το 2018.

Ο κόσμος θέλει αλήθειες. Μπορεί να γίνει αυτό; Εάν γίνει και καταλήξουν από τώρα για την παραμονή του Παπαδόπουλου, τότε όλος ο κόσμος θα στηρίξει την προσπάθεια και την υλοποίηση του σχεδίου του “ΟΦΗ 2018”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook