Amber Alert: Χάθηκαν Τσίπρας – Μπέλης από το “Ελ Πάσο”!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Έντονο, φαίνεται, πως είναι το παρασκήνιο του αγώνα με την Καλλιθέα με την Λαμία καθώς εντελώς ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ, έμειναν εκτός αποστολής οι δύο καλύτεροι παίκτες της, Τσίπρας και Μπέλης.

Την προηγούμενη Κυριακή, η Καλλιθέα ήρθε στο Ηράκλειο και παραλίγο (γιατί το άξιζε) να πάρει βαθμό από τον ΟΦΗ με τους ποδοσφαιριστές του Νίκου Κουρμπανά να κάνουν μια εξαιρετική εμφάνιση. Σήμερα, ο αθηναϊκός σύλλογος υποδέχτηκε την Λαμία και παρότι κινδυνεύει με υποβιβασμό, χωρίς να υπάρχει λόγος τραυματισμού ή τιμωρίας, οι δύο πολυτιμότεροι ποδοσφαιριστές της Καλλιθέας, Τσίπρας – Μπέλης, είδαν το παιχνίδι από τις εξέδρες του γηπέδου. Ο πρόεδρος της Καλλιθέας, κύριος Αβραντίνης διαμαρτυρήθηκε έντονα στο δεύτερο ημίχρονο όταν καταλογίστηκε πέναλτι υπέρ της Λαμίας όμως αντί να διαμαρτύρεται, θα πρέπει να μας πει ποια ήταν η αιτία που οι Τσίπρας, Μπέλης είδαν το παιχνίδι από τις εξέδρες του “Ελ Πάσο”.

Το καλύτερο το αφήσαμε για το τέλος καθώς ο τεχνικός της Καλλιθέας Νίκος Κουρμπανάς, δεν πήγε καν στο γήπεδο (ήταν τιμωρημένος) καθώς επικαλέστηκε… γαστρεντερίτιδα η οποία προφανώς θα τον πήγαινε… τουαλέτα και δεν του επέτρεπε να μεταβεί εκεί.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook