“Κάψε” το σενάριο

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Νίκος Παπαδόπουλος πήρε θέση για τις πρόωρες αποδεσμεύσεις και παράλληλα έδωσε τον τόνο για τις επόμενες κινήσεις.

Aν υπάρχει κάτι που χαρακτηρίζει τον “Παπ” αυτό είναι η ειλικρίνεια. Δεν του αρέσει να “στρογγυλεύει τις γωνίες” και σε καμία περίπτωση δεν μιλάει για να πουλήσει πνεύμα και “λαϊκισμό”. Κάτι τέτοιο συνέβη και χθες το απόγευμα, μετά το τέλος του αγώνα, όταν ερωτήθηκε για τις λύσεις των συμβολαίων των Μπόατενγκ, Παντίδου, εκείνος απάντησε χωρίς να διστάσει. “Υλοποιούνται αυτά που έχω πει στην Διοίκηση αν και οι αποχωρήσεις παικτών που έγιναν είναι κάτι διαφορετικό” είπε αρχικά και συνέχισε λέγοντας πως “κάποιοι μπορεί να είναι και του χρόνου”.

Όσον αφορά το πρώτο σκέλος των δηλώσεων του, επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ που έλεγε πως ο ίδιος έχει γνωστοποιήσει τα πλάνα του για το ρόστερ της επόμενης περιόδου ενώ για το δεύτερο σκέλος, ασφαλώς και ο Νίκος Παπαδόπουλος, ως ένας προπονητής που έχει άριστες σχέσεις με τους παίκτες του, δεν θα μπορούσε να τους εκθέσει στα μάτια του κόσμου.

Οι δηλώσεις του 45χρονου τεχνικού “έκαψαν” τα σενάρια για όσα ακούστηκαν μεσοβδόμαδα με τον Παπαδόπουλο να αποδεικνύει για ακόμα μια φορά πως παραμένει αυθεντικός και ποτέ δεν θα πει αυτά που ο κόσμος (ή οι διοικήσεις) θέλει να ακούσει.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook