Το χαμόγελο του Ζερβάκη

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ζώντας τους παίκτες σε καθημερινή βάση ο γενικός αρχηγός του ΟΦΗ γνώριζε ότι η επιμονή του για βελτιωτικά έργα θα έπιανε και τόπο.

Ρίχνοντας παρά πολλές εργατοώρες δουλειάς, ο Ζερβάκης από την προηγούμενη σεζόν – και κυρίως μετά την έλευση του Νίκου Παπαδόπουλου – γνώριζε και είχε ζητήσει και εκείνος την ανάγκη για να αλλάξουν εικόνα τα αποδυτήρια του γηπέδου αλλά και του αθλητικού κέντρου του ΟΦΗ.

Και ο ίδιος κοπιασε αρκετά φροντίζοντας (από την δίκη του πλευρά) να γίνει η καλύτερη δουλειά. Ήταν στο «Γεντί Κουλέ» από τα ξημερώματα ώστε ΜΑ προχωρήσουν οι εργασίες στο χορτάρι αλλά και στα αποδυτήρια του γηπέδου όπως βέβαια και το προηγούμενο καλοκαίρι χτυπούσε 12ωρα – πριν καν ξεκινήσει η προετοιμασία – προκειμένου να μπουν τα έργα σε μια σειρά. Και αφού η ΠΑΕ φρόντισε να του παρέχει τα απαραίτητα εφόδια εκείνος είναι πλέον από τους πιο χαρούμενους ανθρώπους στον ΟΦΗ.

Και το άξιζε γιατί δεν είχε κοπιάσει άδικα. Άλλωστε οποίος τον γνωρίζει, γνωρίζει ότι ζει καθημερινά και όλο το 24ωρο τον ΟΦΗ και τρέχει για να μην λείπει τίποτα….

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook