Ο ΟΦΗ θα μιλήσει όταν έρθει η ώρα και με στοιχεία

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Πέραν της επίσημης θέσης που πήρε ο ΟΦΗ την προηγούμενη Παρασκευή, είναι γεγονός ότι στην ΠΑΕ έχουν αρκετά στοιχεία που για τώρα δεν είναι ώρα να δοθούν στην δημοσιότητα.

Καμία ησυχία δεν επικρατεί στον ΟΦΗ για την σκευωρία που πάει να δημιουργηθεί με το περίφημο παιχνίδι κόντρα στον Αιγινιακό. Ούτε και ανησυχία όμως. Ένα πολύ σημαντικό στοιχείο που προκύπτει από το ρεπορτάζ – κάτι που επιμελώς κρύβεται στα ρεπορτάζ εκτός Κρήτης – είναι πως δεν υπάρχει κανένα στοιχείο που να “ενοχοποιεί” τον ΟΦΗ. Ο ΟΦΗ έχει στοιχεία που αποδεικνύουν ότι η ΠΑΕ δεν έχει καμία ευθύνη και καμία συμμετοχή σε αυτήν την υπόθεση που περιέργως βγήκε στην επιφάνεια – λίγες εβδομάδες μετά την εξασφάλιση της ανόδου στην Σούπερ Λιγκ. Και από την στιγμή που ο ΟΦΗ δείχνει ότι αγωνιστικά δεν μπορεί να χτυπηθεί από κανέναν, κάποιοι δίνουν βαρύτητα σε μια υπόθεση με στοιχεία που ήδη καταρρίπτονται – όπως και οι σημερινές δηλώσεις του τερματοφύλακα του Αιγινιακού.

Μάλιστα, στην ΠΑΕ τονίζουν πως όταν χρειαστεί, τότε θα δοθούν στην δημοσιότητα όλα τα στοιχεία που απαιτούνται και κάνουν λόγο για κρυφά χαρτιά που θα προκαλέσουν έκπληξη ενώ όπως είχαμε τονίσει την προηγούμενη εβδομάδα σκοπός είναι να λογοδοτήσουν στην δικαιοσύνη όλοι οι εμπλεκόμενοι αυτής της ιστορίας.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook