Η Θεσσαλονίκη θα συνδέει για πάντα τον ΟΦΗ και τον “Παπ”!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Τρεις ημερομηνίες – σταθμοί για την παρουσία του Νίκου Παπαδόπουλου στον ΟΦΗ. Το ντεμπούτο του ως παίκτης, ως προπονητής αλλά και η μαθηματική επιστροφή της ομάδας στην Σούπερ Λιγκ.

Η Θεσσαλονίκη θα ακολουθεί πάντα το Νίκο Παπαδόπουλο και την δική του ιστορία στον ΟΦΗ. Από όταν ήταν παίκτης, αργότερα που έγινε προπονητής με τελευταίο, παράδοξο, το παιχνίδι με το οποίο εξασφαλίστηκε και μαθηματικά η άνοδος.

Είναι από τα παιχνίδια της μοίρας που παίζονται και δεν ξέρεις πότε τι καινούργιο θα σου φέρουν. Αρχικά, γυρίζουμε πίσω 28 ολόκληρα χρόνια. Στις 14 Ιανουαρίου 1990 ο Νίκος Παπαδόπουλος παίρνει το βάπτισμα του πυρός ως ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ όταν κάνει ντεμπούτο με τα “ασπρόμαυρα” σε ένα παιχνίδι με τον Άρη στο “Χαριλάου”. Στην συνέχεια, στις 28 Ιανουαρίου 2017 ο Νίκος Παπαδόπουλος κάνει ντεμπούτο ως προπονητής του ΟΦΗ – κόντρα επίσης στον Άρη. Δεκαπέντε μήνες αργότερα, στις 29 Απριλίου 2018, πάλι στην Θεσσαλονίκη – και με προπονητή τον “Παπ” – κλείνει ο κύκλος των “πέτρινων” χρόνων με τον ΟΦΗ να κερδίζει τον Απόλλωνα Πόντου.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook