Ρε τα… non papers!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Λιβελογραφήματα που μεταβάλουν την ηλεκτρονική δημοσιογραφία σε προπαγάνδα χείριστου είδους ανεβάζουν επικίνδυνα τους τόνους για να δημιουργήσουν πρόβλημα στον ΟΦΗ.

Τηλεοπτικοί σταθμοί και εκπομπές που έχουν την… “σφραγίδα” του Αλαφούζου, δημοσιογράφοι που εργάζονται σε ιστοσελίδες και οι οποίοι εργάζονται σε εφημερίδα συμφερόντων του Αλαφούζου και πολλά άλλα non paper που κυκλοφορούν στα δημοσιογραφικά στέκια της Αθήνας, πάνε να πλήξουν την εικόνα του ΟΦΗ.

Χρησιμοποιώντας εκφράσεις και λέξεις που μόνο σε… ρεπορτάζ τριτοκοσμικών χώρων ταιριάζουν έχουν αρχίσει να κάνουν την εμφάνιση τους σε κορυφαίες ιστοσελίδες επειδή απλά θέλουν να λένε “yes boss”. Γιατί το μεροκάματο δεν φτάνει και δυστυχώς κάπου εκεί χάνεται η αξιοπρέπεια της ιντερνετικής δημοσιογραφίας.

Βέβαια, το να κρατάς ομπρέλα και να νομίζεις ότι… βρέχει, είναι κάτι που θεωρείται πολύ εύκολο. Ειδικά για ανθρώπους που έχουν μάθει να λένε συνέχεια ναι στο μεγάλο αφεντικό. Άνθρωποι που δεν ξέρουν τι σημαίνει αξιοπρέπεια αλλά μόνο… non papers και κατευθυνόμενα ρεπορτάζ…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook