Στόχος να γίνει ΜΙΑ Γενική Συνέλευση

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Το Gentikoule αναλύει τα δεδομένα και συλλέγει τις πληροφορίες για το πώς στον ΟΦΗ στοχεύουν να κάνουν μια Γενική Συνέλευση ώστε να μην φτάσουμε στον Ιούνιο για να παρθούν οι πιο σημαντικές αποφάσεις στην ιστορία του συλλόγου.

Όπως έγραψε χθες το Gentikoule, οι πληροφορίες αναφέρουν πως η πρώτη (;) Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 11 Μαΐου. Ωστόσο επειδή τα δεδομένα αλλάζουν καθώς οι ισορροπίες είναι λεπτές αφού πρόκειται για μια πολύ σημαντική διαδικασία, αυτό δεν αποκλείεται να αλλάξει με μοναδικό σκοπό να κερδηθεί χρόνος. Άλλωστε σε περίπτωση που γίνει η Γενική Συνέλευση στις 11 του Μάη, τότε αυτομάτως θα είναι μια διαδικασία πολύ μικρής σημασίας αφού θα γίνει για να… γίνει. Τι εννοούμε; Ότι θα γίνει μόνο για να εκλεγεί νέα διοίκηση που η μοναδική της αρμοδιότητα θα είναι να ορίσει νέα Γενική Συνέλευση. Και τίποτα παραπάνω.

Οι πληροφορίες του Gentikoule επιβεβαιώνονται, από την στιγμή που χθες αναπαράχθηκαν από τον τοπικό τύπο, αλλά με διαφορά τριών ή επτά ημερών. Αυτό σημαίνει ότι οι νομικοί που επεξεργάζονται τα συγκεκριμένα δεδομένα, θέλουν να βρουν το νομικό «παραθυράκι» που θα επιτρέψει στον ΟΦΗ να κάνει μια Γενική Συνέλευση που θα θέσει το σημαντικό ζήτημα της συμμετοχής της επόμενης περιόδου. Λόγω του ότι οι αρμοδιότητες, της διορισμένης από το Ειρηνοδικείο, της Διοικούσας είναι περιορισμένες οι δικηγόροι που επεξεργάζονται τις παραπάνω διαδικασίες αναζητούν την «φόρμουλα» που θα επιτρέψει στον ΟΦΗ να γίνει μια συνέλευση με την πραγματοποίηση της να σημαίνει και την αφετηρία για τις ενέργειες που απαιτεί η σαιζόν 2015 – 2016.

Σε περίπτωση που η συνέλευση δεν πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 11 Μαΐου, τότε, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες του Gentikoule, αυτή η διαδικασία αναμένεται να πάει είτε στις 15 του μήνα είτε στις 18. Εάν τελικά οδηγηθούμε σε αυτήν την επιλογή, αυτό θα σημαίνει ότι θα γίνει μια και μοναδική Γενική Συνέλευση από την οποία θα προκύψουν πολύ σημαντικές ειδήσεις.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook