«Ασπρόμαυρος Τύπος»… Κυριακή 19 Απριλίου

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr
Διαβάστε και σήμερα, Κυριακή 19 Απριλίου, τον «Ασπρόμαυρο Τύπο» και μέσω του Gentikoule δείτε τα κυριότερα ρεπορτάζ του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.
GOAL: Ταύτιση απόψεων ΠΑΕ και Ερασιτέχνη
 Πραγματοποιήθηκε, το βράδυ Παρασκευής, η πολυαναμενόμενη συνάντηση μεταξύ του Νίκου Μαχλά και του προέδρου του ερασιτέχνη, Γιάννη Δανδάλη, για την επόμενη μέρα στον ΟΦΗ. Οι δύο άνδρες συμφώνησαν στο ότι η προοπτική της Γ’ εθνικής είναι μονόδρομος. προκειμένου να μπουν υγιείς βάσεις και να μην επαναληφθούν λάθη του παρελθόντος. Σε αυτήν την κατεύθυνση θα κινηθούν ΠΑΕ και ερασιτέχνης εν όψει της Γενικής Συνέλευσης. που εν τέλει ορίστηκε για τις 18 Μαΐου.
Την ίδια ώρα συνάντηση μεταξύ παραγόντων, οι οποίοι έχουν δείξει ενδιαφέρον να είναι «παρόντα» στο νέο ξεκίνημα των «μελανόλευκων», βρίσκεται στα…σκαριά. Πληροφορίες από το Ηράκλειο αναφέρουν { πως αυτή θα πραγματοποιηθεί το βράδυ της Δευτέρας σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης, όπου αναμένεται να δώσουν το «παρών» τόσο ο πρόεδρος της Χερσονήσου, Φώτης Τσάλος όσο ο πρώην αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ Μανώλης Παπακαλιάτης.
ΦΩΣ: Ζυμώσεις για το «αύριο» του ΟΦΗ
 Με φόντο την ιστορική γενική συνέλευση, που θα πραγματοποιηθεί κατά πάσα πιθανότητα τον Μάιο, «τρέχουν» οι εξελίξεις στα καυτά «μέτωπα», τα οποία προβληματίζουν έντονα τον τελευταίο καιρό τους ανθρώπους του ΟΦΗ. Οι «μελανόλευκοι» παράγοντες, τόσο του Ερασιτέχνη όσο και της ΠΑΕ, βρίσκονται σε διαρκείς επαφές και «ζυμώσεις», έτσι ώστε να είναι έτοιμοι και με τα κιτάπια τους πλήρως ενημερωμένα στις 15/5 ή στις 18/5, αναλόγως δηλαδή με το πότε θα διεξαχθεί η κομβική ΓΣ. Παράλληλα, αξίζει να τονίσουμε ότι σύμφωνα με πληροφορίες, θα συναντηθούν αύριο σε κεντρικό ξενοδοχείο του Ηρακλείου επιχειρηματίες και επιφανείς υποστηρικτές του Ομίλου, προκειμένου να συζητήσουν το ενδεχόμενο για τη δημιουργία «ενιαίας κίνησης», που θα αναλάβει δράση για την «επόμενη μέρα» του συλλόγου. Μέχρι «αύριο» του ΟΦΗ στιγμής πάντως είναι άγνωστο ποιοι έχουν προσκληθεί για να δώσουν το «παρών» στο εν λόγω ραντεβού και σε γενικές γραμμές δεν διέρρευσαν περαιτέρω λεπτομέρειες επί του θέματος. Ούτως ή άλλως η… μυστικοπάθεια και η ελλιπής ενημέρωση για ζητήματα που «καίνε» την ομάδα χαρακτηρίζει τις μέρες που ακολούθησαν, μετά την οριστική αποχώρηση των Κρητικών από τη Σούπερ Λίγκα. Η… περίεργη ατμόσφαιρα, ωστόσο, αναμένεται να ξεδιαλύνει και να ξεκαθαρίσει σχεδόν απόλυτα τον τελευταίο μήνα της φετινής άνοιξης, αφού στην πολυαναμενόμενη συνέλευση θα τεθούν επί τάπητος όλα τα σενάρια και οι ενδεδειγμένες λύσεις. Την ίδια ώρα, οι πιστοί οπαδοί της ομάδας ζουν τη δική τους αγωνία και βλέπουν ότι η Γ’ Εθνική της επόμενης σεζόν, αποτελεί μονόδρομο.
Εκτός και αν βέβαια σημειωθούν εκπλήξεις της τελευταίας στιγμής»

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook