“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Δευτέρα 18 Μαΐου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Διαβάστε και σήμερα, Δευτέρα 18 Μαΐου, μέσα από το Gentikoule τον “Ασπρόμαυρο Τύπο” με τα κυριότερα ρεπορτάζ του αθηναϊκού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

Goal

Η ώρα της αλήθειας έφτασε για τον ΟΦΗ και την επόμενη μέρα που θα έχει ο Κρητικός σύλλογος στον ποδοσφαιρικό χάρτη. Απόψε (5.00 κλειστό ΒΑΚ) έχει προγραμματιστεί η γενική συνέλευση της ΠΑΕ και αυτό που απομένει να φανεί είναι το αν θα ανοίξουν τα χαρτιά τους όσοι έχουν εκδηλώσει την επιθυμία να βοηθήσουν την ομάδα να ορθοποδήσει. Ο Νίκος Μαχλάς έχει δηλώσει πως έχει έτοιμο όνομα επιχειρηματία που επιθυμεί να εμπλακεί, ενώ άγνωστο είναι το αν θα παρευρεθεί ο Μανώλης Παπακαλιάτης (λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων) που μαζί με άλλους επιχειρηματίες προτίθεται να αναλάβει. Ενδιαφέρον παρουσιάζει η θέση που θα πάρει ο Ερασιτέχνη αλλά και η πλευρά Βατσινά που κατέχει το 28% των μετοχών Tns ΠΑΕ.

ΦΩΣ

Στο ΒΑΚ «χτυπάει» σήμερα η «καρδιά» του ΟΦΗ, καθώς εκεί θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα (5.00) η πολυαναμενόμενη γενική συνέλευση της ΠΑΕ. Οι πιστοί φίλοι του Ομίλου περιμένουν με ιδιαίτερη αγωνία το αποτέλεσμα της διαδικασίας, ενώ παράλληλα ελπίζουν ότι έστω και την τελευταία στιγμή θα δουν φως στο τούνελ του διοικητικού και οικονομικού αδιεξόδου, στο οποίο έχει εγκλωβιστεί εσχάτως η αγαπημένη τους ομάδα. Μέχρι χθες το βράδυ δεν υπήρξε οποιαδήποτε πληροφόρηση για τις τοποθετήσεις και τις προτάσεις των βασικών «παικτών», που δεν είναι άλλοι από τους Νίκο Μαχλά, Μανώλη Παπακαλιάτη και φυσικά τον Ερασιτέχνη. Οι… διαρροές που έρχονται στην επιφάνεια καθημερινά με περιγραφές του τύπου «βρέθηκε η λύση» έχουν δημιουργήσει κλίμα συγκρατημένης αισιοδοξίας, ωστόσο οι άκρως «μυημένοι» στα των «μελανόλευκων» δεν παίρνουν θέση αν δεν δουν πράξεις. Άλλωστε η πρόσφατη περιπέτεια με τους Ιταλούς επενδυτές αυτό δίδαξε… Το μόνο σίγουρο είναι ότι στο πλαίσιο της ιστορικής συνάντησης τα φώτα θα πέσουν στις τρεις πλευρές που εκδήλωσαν ενδιαφέρον για την επόμενη μέρα των Ηρακλειωτών, όμως ουδείς μπορεί να προβλέψει από πριν τι μέλλει γενέσθαι, αφού το «διά ταύτα» θα κρίνει τους πάντες και τα πάντα. Να σημειωθεί ότι ενδέχεται η ΓΣ να μην καταλήξει σε κάποιο ουσιαστικό συμπέρασμα και να χρειαστεί το Ειρηνοδικείο προκειμένου να ορίσει ξανά διοικούσα επιτροπή για να κινήσει τις διαδικασίες έτσι ώστε να τεθεί προς ψήφιση το θέμα της κατηγορίας που θα αγωνίζεται ο ΟΦΗ.

Live Sport

Σημείο αναφοράς για το μέλλον του ΟΦΗ θα αποτελέσει η σημερινή γενική συνέλευση (17.00) στο κλειστό του ΒΑΚ. Το κλίμα εσωστρέφειας τις τελευταίες εβδομάδες λαμβάνει τέλος καθώς σήμερα άπαντες είναι αναγκασμένοι να μιλήσουν και μάλιστα ξεκάθαρα. Ο Νίκος Μαχλάς, εκπρόσωποι του Ερασιτέχνη, αλλά και άνθρωποι όπως ο Μανώληε Παπακαλιάτης που έχουν γνωστοποιήσει το ενδιαφέρον για να στηρίξουν τη νέα προσπάθεια, έχουν αναφερθεί στη λύση που μπορεί να υπάρξει για τον ΟΦΗ χωρίς όμως να επεκταθούν περισσότερο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook