«Ασπρόμαυρος Τύπος»… Τρίτη 30 Ιουνίου

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr
Διαβάστε και σήμερα, Τρίτη 30 Ιουνίου, μέσα από το Gentikoule τον «Ασπρόμαυρο Τύπο» με τα κυριότερα ρεπορτάζ του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.
Sportday: Ο Σεροπιάν ΣΤΟΝ ΟΦΗ
Υστερα από πολλά επεισόδια, με διάφορους πρωταγωνιστές (Νίκος Νιόπλιας, Μάκης Χάβος, Νίκος Αναστόπουλος).
το σίριαλ του προπονητή στον ΟΦΗ έλαβε τέλος. Χθες.
Ο τεχνικός που θα καθοδηγήσει την κρητική ομάδα στη Γ’ Εθνική είναι ο Μουράτ Σεροπιάν.
Μπορεί 45χρονος Σεροπιάν να ήταν εναλλακτική λύση και το επαγγελματικό του book να μην περιέχει φωτογραφίες από «σουπερλιγκάτες» επιτυχίες, ωστόσο υπερτερεί των Νιόπλια και σία σε πανηγυρικά στιγμιότυπα από ανόδους στη Β’ Εθνική, ως head coach στον Βύζαντα και τον AO Χανιά.
Στο σχετικό ανακοινωθέν της η διοίκηση αναφέρει ότι «αφού αξιολόγησε τα πληροφορίες για τον Μουράτ Σεροπιάν. αποφάσισε να αναθέσει σε αυτόν τα ηνία της ομάδας, καθώς διέκρινε κοινή φιλοσοφία, αλλά και τη νοοτροπία που θέλει να υπάρχει στον ΟΦΗ από εδώ και στο εξής τόσο στις υποδομές, όσο και στην πρώτη ομάδα».
ΚΑΙ ΑΡΗΣ…
Ο νέος προπονητής των «μελανόλευκων» μνημόνευσε ΑΕΚ και Αρη. λέγοντας ότι «τα παραδείγματα τους είναι σημαντικά για εμάς. θα κρατήσουμε τα θετικά, θα αποβάλλουμε τα αρνητικά και θα κάνουμε αυτό που χρειάζεται για να αποφύγουμε ης δυσκολίες, ώστε ο ΟΦΗ να επιστρέψει σύντομα εκεί που αξίζει να βρίσκεται».
Στάθηκε, επίσης, στους φιλάθλους, αναφέροντας ότι ο κόσμος του ΟΦΗ θα παίζει μεγάλο ρόλο. θέλουμε μια ομάδα συσπειρωμένη και τον κόσμο 12ο παίκτη στην προσπάθεια μας».
ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ
Ως προπονητής ξεκίνησε το 2005 στη Νεα Ιωνία (Δ’ Εθνική). Ακολούθησε ο Βύζας Μεγάρων (2010-11). εν συνεχεία η Παναχαϊκή (2011-12 ). αμέσως μετά η Γλυφάδα (Γ Εθνική).
Το καλοκαίρι του 2012 συμφώνησε με την ομάδα των Χανίων, πετυχαίνοντας την άνοδο στην Football league (2012-13). ενώ τη σεζόν 2013-2014 οδήγησε τον Α0Χ στα πλέι οφ ανόδου στη Super League. Πέρυσι το καλοκαίρι ανέλαβε τον Παναιγιάλειο (Football league) και κατόπιν την Ερμιονίδα. από την οποία αποχώρησε λίγο πριν από τα πλέι άουτ.
ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΡΜΕΝΙΟΣ
Ο Μουράτ Σεροπιάν, έχει καταγωγή από την Αρμενία. Εχει ελληνικό και αρμενικό διαβατήριο, ενώ έχει αγωνιστεί και στην εθνική ομάδα της Αρμενίας. Ο παππούς του ήταν από τη Σμύρνη. 0 ίδιος μεγάλωσε στον Πειραιά, όπου είναι και σήμερα η βάση του. Ως ποδοσφαιριστής έπαιξε σε Θρίαμβο Αθηνών (Γ Εθνική), ΠΑΣ Γιάννινα (Β’ Εθνική), Δόξα Βύρωνα (Γ και Β’ Εθνική). AO Χανιά (Γ Εθνική), ΑΟΑΝ (Γ Εθνική).
Ατρόμητο (Γ Εθνική). Μαρκό (Γ’ Εθνική). Φωστήρα (Δ’ Εθνική), Πανελευσινιακό (Γ Εθνική). Βύζαντα (Δ’ Εθνική). Νέα Ιωνία (Δ’ Εθνική).
GOAL: ΤΑΣΕΙΣ ΔΙΑΣΠΑΣΗΣ ΣΤΟΥΣ «9»
Η αρχική αισιοδοξία για την ανάληψη του ΟΦΗ από την ομάδα των 9 επιχειρηματιών έχει δώσει τη θέση της στην επιφυλακτικότητα. Άλλωστε το πρώτο δείγμα γραφής δεν αφήνει θετικά μηνύματα καθώς το ναυάγιο με τον Χάβο οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στις πολλές και διαφορετικές τάσεις που εκφράζονταν συνεχώς στο συμβούλιο. Και αυτό το αντιλήφθηκαν όλοι οι υποψήφιοι προπονητές οι οποίοι ήρθαν σε επαφή με τους «9». Οι γνώμες ήταν πολλές ενώ και οι εντάσεις δεν έλειπαν κατά τη διάρκεια των συνεδριάσεων. Ακολούθησε η παραίτηση του Δημήτρη Αποστολάκη, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν πως είναι στα πρόθυρα κι άλλο ένα μέλος!
ΦΩΣ: Ο Σεροπιάν ανέλαβε τον ΟΦΗ
Την περασμένη Δευτέρα ήταν που μπήκε ξαφνικά στο προσκήνιο για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του ΟΦΗ ο Μουράτ Σεροπιάν. Τότε ήταν που το «ΦΩΣ» αποκάλυψε τη… μυστική συνάντηση που πραγματοποίησε ο 45χρονος προπονητής με τους επιχειρηματίες που πήραν στα χέρια τους την ομάδα του Ηρακλείου, που άνοιξε τον δρόμο για τη θετική κατάληξη των διαπραγματεύσεων, ακριβώς μία εβδομάδα αργότερα. Ο Σεροπιάν, άλλωστε, ήταν ο πρώτος με τον οποίο τα βρήκαν σε όλα οι Κρητικοί και από τη στιγμή που δεν ευοδώθηκε το φλερτ με τον Μάκη Χάβο, πήρε αυτοδίκαια τη θέση του προπονητή των «μαυρόασπρων». Την περασμένη σεζόν κάθισε στον πάγκο του Παναιγιάλειου στο πρώτο μισό και της Ερμιονίδας από τον Ιανουάριο και εντεύθεν για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, ενώ πέρσι θήτευσε στα Χανιά, πραγματοποιώντας εξαιρετική πορεία.
Μετά τη θετική κατάληξη της υπόθεσης, ο Σεροπιάν δήλωσε: «Υπάρχει μια προφορική συμφωνία με τη διοίκηση του ΟΦΗ και θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της ομάδας για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου. Είναι μεγάλη τιμή και πρόκληση για την καριέρα μου το μέγεθος ΟΦΗ. Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι σκληρή δουλειά για να επανέλθει ο ΟΦΗ εκεί που ανήκει. Δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Θα χρειαστούμε τύχη, δουλειά και εμπιστοσύνη από όλους, σε αυτό που θέλουμε να κάνουμε. Ο κόσμος του ΟΦΗ θα παίξει μεγάλο ρόλο σε αυτό. Θέλουμε μια ομάδα συσπειρωμένη και τον κόσμο δωδέκατο παίκτη στην προσπάθειά μας. Τα παραδείγματα της ΑΕΚ και του Άρη είναι σημαντικά για εμάς. Θα κρατήσουμε τα θετικά, θα αποβάλουμε τα αρνητικά και θα κάνουμε αυτό που χρειάζεται για να αποφύγουμε τις δυσκολίες, ώστε ο ΟΦΗ να επιστρέψει σύντομα εκεί που αξίζει να βρίσκεται».
Από εκεί και πέρα, συμφωνία με παίκτη που έχει θητεύσει στη Σούπερ Λίγκα και παλιότερα φόρεσε τη φανέλα του Εργοτέλη έχουν κλείσει οι Κρητικοί. Ίσως και σήμερα να ανακοινωθεί το όνομα του εν λόγω ποδοσφαιριστή, παράλληλα με έναν ακόμα παίκτη πρώτης γραμμής που συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στο Ηράκλειο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook