«Ασπρόμαυρος Τύπος»… Σάββατο 4 Ιουλίου

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Διαβάστε και σήμερα, Σάββατο 4 Ιουλίου, μέσα από το Gentikoule τον «Ασπρόμαυρο Τύπο» με τα κυριότερα ρεπορτάζ του αθηναϊκού τύπου που αφορούν το ρεπορτάζ του ΟΦΗ.

Sportday:«ΛΙΦΤΙΝΓΚ» ΣΤΟ ΒΑΚ

Οι εργασίες στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο αρχίζουν μεθαύριο, ώστε στις 15 Ιουλίου, στην έναρξη της προετοιμασίας του ΟΦΗ. να είναι έτοιμο να φιλοξενήσει την ομάδα. Το ΒΑΚ ήταν παραμελημένο τον τελευταίο καιρό και χρειάζεται κάποιες σημαντικές παρεμβάσεις για να καταστεί εκ νέου αξιοπρεπές. Μεθαύριο, επίσης, αναμένεται στο Ηράκλειο ο Ηουράτ Σεροπιάν. Αφενός για να κλείσει και τυπικά το θέμα της συνεργασίας του με την κρητική ομάδα κι αφετέρου για να τεθεί επί τάπητος ο σχεδιασμός για το πρωτάθλημα της Γ Εθνικής.

ΦΩΣ

O Μουράτ Σεροπιάν, όπως είχαμε αναφέρει προ ημερών, θα μεταβεί στην Κρήτη την ερχόμενη Δευτέρα. Οι πληροφορίες λένε πως ο προπονητής του ΟΦΗ έχει καταρτίσει λιστα με υποψήφιους μ ε τα γραφικούς στόχους, έχει κάνει ήδη κάποιες επαφές και οι συζητήσεις είναι σε καλο επίπεδο. Απο εκεί και πέρα, στον ΟΦΗ ανοιχτό παραμένει το θεμα με την παραμονή του Ροβίθη. Ο Ηρακλειώτης επιθετικός βρίσκεται στην Αθήνα, όπου μένει το τελευταίο δίμηνο, και τις επόμενες μέρες θα ξεκαθαρίσει εάν τελικά παραμείνει ή όχι.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook