Θέλει να επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Ο ΟΦΗ αγωνίζεται στο Τυμπάκι με τον Α.Ο.Τ σε ένα ακόμα φιλικό προετοιμασίας (LIVE 18.00 / GENTIKOULE) με στόχο μία καλή και σοβαρή εμφάνιση και να δείξει οτι τα όσα έγιναν στο Ατσαλένιο ήταν μία κακή παρένθεση.

Συνεχίζονται τα φιλικά ματς για τον ΟΦΗ τον Αύγουστο και σήμερα στις 18.00 δίνει το όγδοο από το ξεκίνημα, στο Τυμπάκι με τον Α.Ο.Τ.

Στόχος του είναι να επιστρέψει στις καλές και σοβαρές εμφανίσεις και να δείξει οτι η απαράδεκτη εικόνα του κόντρα στον ΠΟΑ ήταν μία κακή παρένθεση.

Ο Μουράτ Σεροπιάν στο φιλικό αυτό υπολογίζει στην επιστροφή του Αλέξη Περογαμβράκη, ο οποίος έχει ταλαιπωρηθεί απο τραυματισμούς στο τελευταίο διάστημα, αλλά επανέρχεται σιγά-σιγά, ενώ επιστρέφουν ακόμη και οι Τζέκος, Κουσίδης, αλλά και ο γκολκήπερ Βλάχος, οι οποίοι επίσης λόγω τραυματισμού, δεν αγωνίστηκαν στο στο Ατσαλένιο.

Ο τεχνικός του ΟΦΗ αναμένεται να προφυλάξει τον Βραζιλιάνο Φαμπίνιο, ο οποίος εξακολουθεί να νοιώθει ενοχλήσεις απο το χτύπημα που υπέστη στο φιλικό με τον Ερμή Ζωνιανών στις Αρχάνες. Εκτός θα είναι ξανά ο Δαμιανάκης.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook