Photos / Το σκληρό ταξίδι του ΟΦΗ στην Γ Εθνική

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Το Gentikoule καταγράφει τα 15 γήπεδα που θα πάει ο ΟΦΗ στο φετινό πρωτάθλημα παρουσιάζοντας μια εικόνα εντελώς διαφορετική από αυτήν που είχε συνηθίσει ο κόσμος μέχρι τώρα. Δείτε φωτογραφίες από τις 15 αντίπαλες έδρες.

Ξεκινάμε από την Αθήνα. Ο άμεσος αντίπαλος του ΟΦΗ για την άνοδο είναι η Κηφισιά π ου αγωνίζεται στο Ζηρίνειο. Βρίσκεται στη Λεωφόρο Κηφισίας 241, διαθέτει στίβο και κερκίδα από μπετόν με 150 καθίσματα. Η συνολική χωρητικότητά του ανέρχεται σε 1.050 θεατές, ενώ το γήπεδο διαθέτει χόρτο.

Στο δημοτικό στάδιο Ζωγράφου «Γρηγόρης Λαμπράκης» εδρεύει ο Ηλυσιακός. Πρόκεται για γήπεδο με φυσικό χόρτο διαστάσεων 105×68 μ. Διαθέτει ταρτάν στίβου 6 διαδρομών (400μ.) και προβολείς για νυχτερινή διεξαγωγή αγώνων. Η χωρητικότητά του είναι 2.716 θεατές.

Δύο οι αντίπαλοι από τον Πειραιά. Ο λόγος για τους Εθνικό και Ατρόμητο. Το δημοτικό γήπεδο Μοσχάτου διαθέτει πλαστικό τάπητα. Βρίσκεται στην Καποδιστρίου και Μιαούλη. Χωρητικότητα 900θεατών, διαθέτει τσιμεντένια κερκίδα με 7 σειρές, μικρό σκέπαστρο και κυλικείο.

Στην Ανατολική Αττική θα ταξιδέψει 2 φορές. Την μια φορά θα πάει στην Ραφήνα όπου θα αντιμετωπίσει την Τριγλία στο δημοτικό στάδιο Ραφήνας (Παναγιώτης Σκούφος) που βρίσκεται στην οδό Χρήστου Μάντικα & Χρυσοστόμου Σμύρνης και διαθέτει πλαστικό χλοοτάπητα. Και την άλλη στο δημοτικό στάδιο Βάρης (κόντρα στον τοπικό Αστέρα), που βρίσκεται στην οδό Τριπτολέμου Μουτούση, με πλαστικό τάπητα και με χωρητικότητα 1.790 καθίσματων.

Και υπάρχουν και τα τρία γήπεδα στην Κρήτη. Ο ΟΦΗ το δημοτικά γήπεδα Κρουσσώνα (ΠΑΟΚ) 1.500 θέσεων, το δημοτικό γήπεδο Ζωνιανών (Ερμής) στο Ρέθυμνο χωρητικότητας 500 θέσεων και το “Θεόδωρος Βαρδινογιάννης” στην Επισκοπή.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook