“Βλέπει” Καντιμοίρη ο ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Σύμφωνα με πληροφορίες του Gentikoule, ο ΟΦΗ εξετάζει την περίπτωση του γκολκίπερ της Βέροιας Γιώργου Καντιμοίρη.

Ο 34χρονος (γεν. 19/9/1982) αποτελούσε τον βασικό τερματοφύλακα της Βέροιας τα τελευταία χρόνια μετρώντας 64 συμμετοχές την τριετία 2013 – 2016. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη υπήρξε επαφή με τον Καντιμοίρη που μένει ελεύθερος από την Βέροια, η οποία παρεμπιμπτόντως ξεκινάει προετοιμασία την Παρασκευή.

Πρόκειται ασφαλώς για μια δύσκολη περίπτωση καθώς ήδη θέλει να τον κρατήσει η Βέροια ενώ αξίζει να αναφέρουμε ότι ο ίδιος είναι θετικός να κατηφορήσει στην Κρήτη για να μετακομίσει στον ΟΦΗ.

Αυτό που θέλουν στον ΟΦΗ είναι να συγκροτήσουν μια τριάδα που θα συνδυάζει τόσο την εμπειρία όσο και στοιχεία για το μέλλον αφου ήδη όπως αναφέραμε νωρίτερα, έγιναν συζητήσεις με τους Δερμιτζάκη, Κασμερίδη που βρίσκονται στην λίστα του Νίκου Νιόπλια για να βρίσκονται στην ομάδα και τη νέα χρονιά.

Πάντως, ο Καντιμοίρης δεν είναι ο μοναδικός υποψήφιος μεταγραφικός στόχος για την θέση του τερματοφύλακα αφού ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν ότι στο στόχαστρο βρίσκονται και άλλοι ποδοσφαιριστές που ανήκουν σε ομάδες της Σούπερ Λιγκ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook