Τι δήλωσαν οι μέτοχοι της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Εστειλαν μήνυμα ενότητας και  έδωσαν ψήφο εμπστοσύνης στην πρώτη διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, οι μέτοχοι της ΠΑΕ, στην πρώτη Γενική Συνέλευση, με θέμα την ανάδειξη διοίκησης.

Ο πρώην επικεφαλής της Διοικούσας Επιτροπής του ΟΦΗ, Αντίπας Σηφάκης, επι ημερών του οποίου ο ΟΦΗ πήρε την άνοδο, απο την Γ’ Εθνική, στην Football league, ανέφερε ότι «η προσπάθεια που κάναμε οι 9 επιχειρηματίες που αναλάβαμε πέρσι τον ΟΦΗ ήταν συνολική. Κανείς δεν πρόσφερε περισσότερα απο τον άλλο. Η προσπάθεια μας πέτυχε και η ομάδα μας ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία. Η δουλειά μας συνεχίζεται όμως. Θα είμαστε όλοι κοντά στη νέα διοίκηση και θα τους συμπαρασταθούμε όπως μπορούμε. Ο προπονητής μας Νίκος Νιόπλιας, έχει φτιάξει μια καλή ομάδα και αυτό φαίνεται. Κάνω έκκληση σε όλους τους μετόχους να είμαστε κοντά στη νέα διοίκηση. Η ομάδα μας θα ξαναφέρει τον κόσμο κοντά της».

Ο Κώστας Αρχοντάκης ενεργό και σημαντικό μέλος της ομάδας των 9 που ξεκίνησαν την προσπάθεια στον ΟΦΗ και εκπρόσωπος της οικογένειας Καράτζη, υπογράμμισε ότι «η προσπάθεια που ξεκινήσαμε όλοι μαζί συνεχίζεται με σωστή διαχείριση. Ολοι θα στηρίξουμε τη νέα διοίκηση».

Ο Μανόλης Κουμαντάκης, ο οποίος συμμετέχει στο διοικητικό σχήμα της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, υπογράμμισε πως «θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Αντίπα Σηφάκη, για την προσπάθεια και τη συμβολή του, να ιδρυθεί σήμερα η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925. Θέλουμε όλους τους μετόχους κοντά στην προσπάθεια που θα κάνουμε».

Ο Παναγιώτης Αντωνακάκης, που ήταν ο πρόεδρος της προσωρινής διοικούσας επιτροπής που συγκροτήθηκε τις τελευταίες εβδομάδες για να προχωρήσουν οι διαδικασίες της ίδρυσης της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, ανέφερε ότι «είναι μια ιστορική μέρα για το σύλλογο. Στόχος όλων η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 να χαράξει μια επιτυχημένη πορεία».

Να σημειωθεί ότι πρόεδρος της Γ.Σ. με άριστη παρουσία, ήταν ο νομικός και φίλος του ΟΦΗ Νίκος Κουβίδης και Γεν. Γραμματέας ο νομικός σύμβουλος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, Γιώργος Λιονάκης.