Νιόπλιας: “Η ομάδα φτιάχνεται βάσει των οικονομικών δεδομένων”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Για όλα τα ζητήματα που αφορούν την μεταγραφική ενίσχυση του ΟΦΗ μίλησε ο Νίκος Νιόπλιας μετά το τέλος του φιλικού αγώνα με τον ΠΟΑ. “Εμείς 100 χιλιάρικα δεν μπορούμε να δώσουμε. Σημασία έχει να είναι δίπλα μας ο κόσμος και όχι τα ονόματα” τόνισε μεταξύ άλλων.

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός του ΟΦΗ

Για το φιλικό με τον ΠΟΑ: “Μπορούμε να πούμε ότι ήταν μια καλή προπόνηση όπου μας δόθηκε η ευκαιρία να δούμε διάφορα πράγματα χρησιμοποιώντας παίκτες σε άλλες θέσεις. Αργούμε πολύ ακόμα, άρα έχουμε μπροστά μας ακόμα και να μην είμαστε έτοιμοι για να βγάλουμε χρήσιμα συμπεράσματα. Προσπαθούμε να γινόμαστε καλύτεροι μέρα με την μέρα και πιστεύω πως όσο πλησιάζει η ώρα να παίξουμε επίσημα παιχνίδια τότε θα είμαστε καλύτεροι”.

Για το αν έχει καταλήξει στον βασικό κορμό: “Πάντα πρέπει να ψαχνόμαστε. Σίγουρα, έχουμε στο μυαλό μας κάποια πράγματα και πρέπει να έχουμε”.

Για την μεταγραφική ενίσχυση του ΟΦΗ: “Δεν μετράει τόσο ο αριθμός των παικτών όσο το τι θα πάρουμε. Παίκτες υπάρχουν και αυτοπροτάθηκαν αρκετοί. Όμως, δεν μπορούμε να δώσουμε 100.000 ευρώ. Πρέπει να δημιουργήσουμε μια ομάδα βάσει οικονομικών δεδομένων που έχει ο σύλλογος. Δεν μπήκαν κάποιοι στην ομάδα για να μπουν φυλακή ή για να βγούμε κατηγορία και να ψαχνόμαστε μετά από πέντε χρόνια. Θέλουμε να βάλουμε μεγάλη δουλειά οι προπονητές, ο κόσμος να είναι δίπλα μας. Μπορεί να έχεις μια ομάδα του οκτώ και όταν ξεκίνησε το πρωτάθλημα να γίνει του έξι. Άλλη μπορεί να είναι του έξι και να γίνει του οκτώ και του εννιά. Δείτε το περσινό παράδειγμα: Όλοι έλεγαν ήρθε νέος προπονητής, η διοίκηση έκανε τα χατίρια του και το πρωτάθλημα τελείωσε με τα 8/11 να είναι από το ξεκίνημα της περιόδου. Όταν θα νιώσεις ότι είσαι ομάδα τότε θα πάρεις αυτά που μπορείς. Όποιος μπει μέσα στο γήπεδο, θα πρέπει να παλεύει για την φανέλα που θα φοράει γιατί όλα θα είναι τακτοποιημένα. Πρέπει να πάρουμε παίκτες που θα είναι πληρωμένοι και συνεπείς στις υποχρεώσεις τους”.

Για τις περιπτώσεις των Ροβίθη, Μαρινάκη: “Όταν είναι Κρητικοί, υπάρχει ακόμα μεγαλύτερη ευαισθησία. Δεν θα θεωρήσω μεταγραφή τον Ροβίθη ή τον Μαρινάκη γιατί είναι δικοί μας παίκτες”.

Για τα φαβορί της ανόδου: “Εμείς, ο Απόλλωνας, η Λαμία και τα Τρίκαλα είμαστε στην ίδια δυναμική άρα είναι στο χέρι μας να βγούμε γιατί πιστεύω πως ο Άρης έχει ένα προβάδισμα λόγω του ότι μπήκε δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι. Είμαστε δυναμική με ομάδα και κόσμο τότε όλα θα πάνε καλά”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook