Αδειοδότηση, Γ.Σ για νέο Δ.Σ σήμερα και η “πρώτη” την Τρίτη

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Το θερμόμετρο της αγωνίας “χτυπάει”… κόκκινο σήμερα για τον ΟΦΗ αφού περιμένουμε εξελίξεις σε όλα τα μέτωπα.

Μπήκαμε στην πλέον καθοριστική βδομάδα για τον ΟΦΗ και ειδικά η Δευτέρα θα είναι “καυτή”.

Κατ΄αρχην στις 12.30 θα εκδικαστεί η έφεση της Κρητικής ομάδας, στη Δευτεροβάθμια Επιτροπή της ΕΠΟ, για την αδειοδότηση, που θα κρίνει πολλά και θα διαμορφώσει το μεταγραφικό σκηνικό.

Η απόφαση αναμένεται μέσα στην ημέρα και στον ΟΦΗ εκφράζουν την αισιοδοξία τους, ότι έχουν όλες τις προϋποθέσεις, προκειμένου η ομάδα να αδειοδοτηθεί.

Εν συνεχεία,το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ, με κύριο θέμα συζήτησης, την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου που θα κληθεί να υπογράψει τη συνεργασία με το Νίκο Παπαδόπουλο και τους συνεργάτες του, αλλά και τις μεταγραφές.

Γι΄αυτό και η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας, που είχε προγραμματιστεί για σήμερα μετατέθηκε για αύριο, Τρίτη, στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο.

Να σημειωθεί, ότι σύμφωνα με το πλάνο του Νίκου Παπαδόπουλου, από την Τρίτη (25/7) οι παίκτες του ΟΦΗ θα ξεκινήσουν τα εργομετρικά, ενώ η πρώτη συγκέντρωση μετά από απόφαση της τεχνικής ηγεσίας θα είναι κλειστή.

Ανοιχτή συγκέντρωση για το κοινό της ομάδας, θα γίνει την Δευτέρα 31 Ιουλίου στο “Γεντί Κουλέ”, παρουσία και των περισσοτέρων μεταγραφικών αποκτημάτων.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook