“Δυνατό φιλικό κόντρα στον ΟΦΗ”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η ιστοσελίδα omonoia24 που ασχολείται με την ειδησεογραφία της Ομόνοιας σχολιάζει το φιλικό της ερχόμενης Κυριακής στο “Γεντί Κουλέ”.

Αναλυτικά το δημοσίευμα

Παρόλο που η Ομόνοια ακόμη δεν το επισημοποίησε, το έκανε όμως η διοίκηση του ΟΦΗ, θα δώσει φιλικό παιχνίδι την Κυριακή στο «Γεντί Κουλέ» στο Ηράκλειο με την ομάδα της Κρήτης. Με την υπογραφή των συμβολαίων και την διευθέτηση των εισιτηρίων και τα περί της διαμονής της αποστολής στην Κρήτη, ίσως και εντός της ημέρας, η Ομόνοια θα ανακοινώσει το φιλικό παιχνίδι.

Μετά και το χθεσινό φιλικό με τον Ερμή, φάνηκε ξεκάθαρα πως υπάρχει η αναγκαιότητα για τουλάχιστον άλλο ένα δυνατό φιλικό τεστ. Μόνο με αυτό τον τρόπο θα μπορέσει η ομάδα να αποκτήσει ομοιογένεια, να δέσει ως σύνολο και να αποδώσει αυτά και που ο προπονητής επιθυμεί. 

Πρόκειται για μια εντελώς νέα ομάδα, με 9 νεοφερμένους ποδοσφαιριστές στο αρχικό σχήμα. Μόνο οι Χριστοφή και Ντάρμπισαϊρ ήταν και πέρσι στην ομάδα. Θέλει συνεχή δουλειά και κυρίως χρόνο, για να δημιουργηθεί συμπαγές σύνολο, να βγουν αυτοματισμοί.

Το φιλικό με τον ΟΦΗ προσφέρεται και πάλι για την τεχνική ηγεσία να δώσει χρόνο συμμετοχής στους ποδοσφαιριστές που προορίζει για το πρώτο επίσημο ματς. Μάλιστα, θα ήταν ευχής έργον να γινόταν άλλο ένα δυνατό φιλικό παιχνίδι, παρόλο που οι ενδείξεις είναι με αντίπαλο μικρότερης κατηγορίας στην Κύπρο. Ας είναι.

Μέσα από τα παιχνίδια λογικά η ομάδα θα ανεβάζει στροφές. Ποιότητα υπάρχει, αυτό που μειονεκτεί σε σχέση με τις ομάδες που έχουν ως στόχο τη διάκριση είναι η ομοιογένεια αφού αυτές έχουν το βασικό κορμό από πέρσι. Ωστόσο, ο Πάμπος έδειξε να έχει τον τρόπο να «χτίζει» ομάδα με την «πρώτη» και να την κάνει σύνολο άμεσα. Αυτό ευχόμαστε να γίνει και στην Ομόνοια.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook