Νέα “πόρτα” των μετόχων στον ΟΦΗ!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Απογοητευτική ήταν η ανταπόκριση των μετόχων στην πρόσκληση του Φώτη Τσάλου καθώς από όλους όσους… ήταν μπροστά εδώ και δύο χρόνια, μόλις τρεις βρέθηκαν στο χθεσινό δείπνο.

Μόνο ως προκλητική μπορεί να χαρακτηριστεί η συμπεριφορά των μετόχων της ΠΑΕ που αφού έταζαν και έδιναν υποσχέσεις για έναν “μεγάλο ΟΦΗ”, μόλις πέταξαν την ομάδα εξαφανίστηκαν από προσώπου γης. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί το χθεσινό δείπνο του Φώτη Τσάλου προς τους μετόχους της ΠΑΕ προκειμένου να υπάρξει μια ακόμα μεγαλύτερη συστράτευση δυνάμεων για τη νέα χρονιά όπου παρότι προσκλήθηκαν όλοι οι μέτοχοι, το παρόν έδωσαν μόνο τρεις: Οι Μιχάλης Μυλωνάκης, Μανώλης Κουμαντάκης και Μανώλης Ορφανάκης. Που επί της ουσίας είναι οι μοναδικοί μέτοχοι που συνεχίζουν να ασχολούνται με την ομάδα δείχνοντας το ενδιαφέρον τους παρότι ο πρώτος έχει αποχωρήσει από το διοικητικό σχήμα της ΠΑΕ.

Και δεν φτάνει μόνο το γεγονός ότι κατάφεραν – γιατί περί κατορθώματος πρόκειται – να χρεώσουν μια ΠΑΕ ηλικίας 10 μηνών αλλά με την αδιαφορία που παρουσιάζουν, δείχνουν πως δεν τους καίγεται καρφάκι για τον ΟΦΗ. Υπάρχουν βέβαια και οι φωτεινές εξαιρέσεις όπως είναι ο Μηνάς Χαλκιαδάκης που η οικογένεια του παραμένει στο μετοχολόγιο της ΠΑΕ και για ακόμα ένα καλοκαίρι βρίσκεται στο πλευρό του ΟΦΗ…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook