Ένα ακόμα… κρας τεστ για τον ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Ο ΟΦΗ αντιμετωπίζει τον Πλατανιά στα Περβόλια (19.00 live, GENTIKOULE) σε ένα ματς όπου ο Νίκος Παπαδόπουλος θα βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα ενώ ο κόσμος θα στηρίξει οικονομικά την μικρή Ευαγγελία που μας έχει όλους ανάγκη.

Ένα ακόμα δυνατό φιλικό ματς δίνει σήμερα ο ΟΦΗ που αντιμετωπίζει στα Χανιά τον Πλατανιά (19.00 live, GENTIKOULE) .

Το ματς θα χάσει ο Σιώπης και φυσικά ο μεγάλος άτυχος Αλέξης Περογαμβράκης, που έκανε επέμβαση και θα επιστρέψει στην δράση σε έξι μήνες.

Αυτό θα είναι το έβδομο φιλικό προετοιμασίας για τον ΟΦΗ, ο οποίος έχει δώσει τρία παιχνίδια στο Καρπενήσι (ΟΦΗ-Παναχαική 2-2, ΟΦΗ-Τρίκαλα 1-0, ΟΦΗ-Κισσαμικός 1-0) και τρία στην Κρήτη (Τυμπάκι-ΟΦΗ 0-4, ΟΦΗ-Ομόνοια Λευκωσίας 1-1, ΟΦΗ-ΠΟΑ 4-0).

Σύμφωνα με το πρόγραμμα του Νίκου Παπαδόπουλου, όπου και σήμερα στο φιλικό θα βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα, την Κυριακή (3/9) υπάρχει ρεπό για τους παίκτες του ΟΦΗ.

Η είσοδος για τους φιλάθλους στο σημερινό φιλικό στα Περβόλια είναι ελεύθερη, όμως όσοι επιθυμούν θα μπορούν να προσφέρουν οποιοδήποτε ποσό στο κουτί που θα υπάρχει στην κεντρική είσοδο, για την μικρή Ευαγγελία που μας έχει όλους ανάγκη.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook