Έρχεται και υπογράφει ο Ρούσσος

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Εντός της Τετάρτης θα βρίσκεται στο Ηράκλειο ο Άλμπερτ Ρούσσος που θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στην συνέχεια αναμένεται να υπογράψει.

Ο 21χρονος μεσοαμυντικός αναμένεται να είναι, πιθανότατα, ο παίκτης με τον οποίο ολοκληρώνεται το ρόστερ του ΟΦΗ για τη νέα χρονιά. Την προηγούμενη σεζόν, ο Ρούσσος είχε 18 συμμετοχές με την φανέλα του Ηρακλή και αποτέλεσε επιλογή, ξανά, του Νίκου Παπαδόπουλου που τον έφερε στην Θεσσαλονίκη. Ο νυν τεχνικός του ΟΦΗ έφυγε νωρίς από τον Ηρακλή όμως ο Ρούσσος αποτέλεσε βασική επιλογή για τον Σάββα Παντελίδη.

Στον Ηρακλή αγωνίστηκε τόσο ως κεντρικός αμυντικός, όσο και ως αμυντικός μέσος και στον ΟΦΗ προορίζεται κυρίως για την μεσαία γραμμή αφού ο “Παπ” εξαρχής είχε πει πως ήθελε δύο αμυντικογενείς κεντρικούς χαφ.

Το μελανό σημείο της περσινής του θητείας στον Ηρακλή ήταν τα πειθαρχικά παραπτώματα στα οποία είχε υποπέσει και τα οποία τον έφεραν πίσω σε ότι είχε καταφέρει ως ποδοσφαιριστής του Ηρακλή. Βέβαια, στην Θεσσαλονίκη έλεγαν – χωρίς αυτό να αποτελέσει δικαιολογία σε καμία περίπτωση – πως όλα αυτά ήταν και παρελκόμενα της κατάστασης που επικρατούσε στον “Γηραιό”. Ο Ρούσσος θα βρίσκεται στο Ηράκλειο την Τετάρτη, όπως ενημέρωσε και επίσημα η ΠΑΕ,  και αφού περάσει από ιατρικές εξετάσεις αναμένεται να υπογράψει το συμβόλαιο του και βέβαια δεν θα πάρει χρόνο συμμετοχής στο απογευματινό φιλικό απέναντι στον Ερμή Ζωνιανών.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook