Snakes: “Έχει τεράστια ευθύνη ο Νίκος Τζώρτζογλου”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο σύνδεσμος των φίλων του ΟΦΗ σε ανακοινωσή του εξαπολύει πυρά εναντίον του Προέδρου της ΕΠΣΗ και τονίζει μεταξύ άλλων οτι: “Δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα με τα μικρά παιδιά, τα προσωπάκια τους και τους γονείς τους. Έχουμε πρόβλημα με αυτό που πρεσβεύουν και την φανέλα που φορούν”.

Η ανακοίνωση των “Snakes 4 Heraklion Club”: 

“Τα τελευταία 24ωρα έχουμε γίνει μάρτυρες μιας, άνευ προηγουμένου, επίθεσης από τους γνωστούς – άγνωστους “προσκυνημένους” του Ηρακλείου που βρήκαν την ευκαιρία να βγάλουν το απύθμενο κόμπλεξ τους κατά του λαού του ΟΦΗ αλλά και της ίδιας της ομάδας μας.

Αφορμή αυτής της επίθεσης ήταν η μη παρουσία των παιδιών της ακαδημίας ομάδων του ΠΟΚ που όλοι γνωρίζουμε τι κακό έχουν προκαλέσει στον ΟΦΗ και την πόλη μας.

Για να ξεκαθαριζόμαστε λοιπόν και να μην δώσουμε κανένα “πάτημα” στους κάθε λογής προσκυνημένους που χαίρονται με τις λύπες μας, θέλουμε να τους πούμε το εξής: ‘

Ο σύνδεσμος των “Snakes” δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα με τα μικρά παιδιά, τα προσωπάκια τους και τους γονείς τους. Έχουμε πρόβλημα με αυτό που πρεσβεύουν και την φανέλα που φορούν.

Και επειδή έχουμε μάθει να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους, εκείνος που έχει τεράστια ευθύνη είναι ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ Νίκος Τζώρτζογλου ο οποίος πήρε την πρωτοβουλία για να προχωρήσει σε αυτήν την κίνηση δίχως να ενημερώσει την ΠΑΕ ΟΦΗ αλλά ούτε και τους διοργανωτές της εκδήλωση.

Για ποιον λόγο κύριε Τζώρτζογλου προχωρήσατε σε αυτήν την κίνηση και δεν είδαμε μέσα στο γήπεδο παιδιά από τις ακαδημίες του Ηροδότου, του Εργοτέλη, του ΠΟΑ αλλά και άλλων ομάδων του Ηρακλείου και της Κρήτης;

Σε τι αποσκοπούσε αυτή η πρωτοβουλία σας και τι κέρδη μπορεί να είχατε από αυτήν την πρωτοβουλία – από την στιγμή μάλιστα που η εκδήλωση είχε πανελλήνια τηλεοπτική κάλυψη;

Το σωματείο του ΟΦΗ έχει στις τάξεις του σχεδόν 1.000 μικρά παιδιά που αγωνίζονται με την “ασπίδα”. Εκείνα είναι λιγότερο προνομιούχα από εκείνα που αγωνίζονται με τις φανέλες του ΠΑΟ, του ΟΣΦΠ και της ΑΕΚ; Όμως και πάλι αυτό δεν είναι πρόβλημα μας. Πρόβλημα μας είναι η έλλειψη σεβασμού απέναντι στον ΟΦΗ, τα τμήματα υποδομής του και τα εκατοντάδες παιδιά που εκπροσωπούν τον μεγαλύτερο σύλλογο της Κρήτης, εντός και εκτός νησιού.

Άλλωστε, ποτέ μα ποτέ, σε όλα τα χρόνια της κοινωνικής μας δράσης (και που δεν την προβάλουμε για να φαινόμαστε – γιατί ξέρουμε ποιοι είμαστε) δεν ζητήσαμε ταυτότητα “οπαδικών φρονημάτων” και πάντα επισκεπτόμασταν τα μικρά παιδιά που είχαν ανάγκη ένα χαμόγελο και έναν καλό λόγο. Πάντα, συνοδευόμενοι από το σήμα του ΟΦΗ, προσφέραμε ότι μπορούσαμε χωρίς να ρωτάμε τι ομάδα είναι. Αυτό είναι το αυτονόητο και κανονικά δεν πρέπει να το αναφέρουμε καν όμως οι περιστάσεις απαιτούν να κάνουμε μια υπενθύμιση στους “προσκυνημένους” του Ηρακλείου που βρήκαν την αφορμή να ξεσπαθώσουν κατά του κόσμου του ΟΦΗ.

Ο κόσμος του ΟΦΗ έχει δείξει το κοινωνικό του πρόσωπο όλα αυτά τα χρόνια και δεν δέχεται νουθετήσεις και συμβουλές από ανθρώπους που δεν έχουν περάσει την ζωή τους στις εξέδρες του “σπιτιού” μας και δεν είναι άξιοι να τον πιάνουν στο στόμα τους.

Όλοι εσείς οι “προσκυνημένοι” που δεν έχετε ξέρετε τι σημαίνει αγώνες εντός και εκτός γηπέδων, να τα βάζουμε ως απλοί φίλαθλοι με τους πιο δυνατούς με μοναδικό κίνητρο την αγάπη μας για τον ΟΦΗ.

Το κόμπλεξ σας και η κατωτερότητα που σας διακρίνει επειδή ο ΟΦΗ και ο λαός του σας χαλάει την “μανέστρα” στην πόλη μας είναι κάτι που μας δίνει δύναμη για να κάνουμε περισσότερα πράγματα.

Έχετε εκτεθεί στο παρελθόν, θα σας εκθέτουμε στο παρόν και στο μέλλον.

Έτσι και εμείς, ως σύνδεσμος “Snakes” έχουμε μισθώσει ένα λεωφορείο για το Σάββατο που θα έρθει από την Μεσσαρά και θα μεταφέρει παιδιά των ακαδημιών της περιοχής ώστε να ζήσουν από κοντά την μαγεία του “Γεντί Κουλέ”. ‘

Παράλληλα, καλούμε την ΠΑΕ ΟΦΗ να προσκαλέσει στο παιχνίδι με την Καλλιθέα τα παιδιά ΟΛΩΝ των ακαδημιών του Ηρακλείου, εκτός από αυτές των ΠΑΟ, ΟΣΦΠ, ΑΕΚ γιατί οι εμφανίσεις που φορούν δεν πρεσβεύουν και δεν έχουν καμία σχέση ούτε με το Ηράκλειο, ούτε με την Κρήτη.

Υ.Γ. Εδώ είναι ΟΦΗ, εδώ είναι Κρήτη και αυτό δεν αλλάζει όσο και αν σας ενοχλεί

SNAKES 4 HERAKLION CLUB #S4HC»”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook