Ο “Πέρο” ήπιε όλο το ποτήρι της υπομονής

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ήταν 26 Αυγούστου 2017 όταν ο Αλέξης Περογαμβράκης τραυματιζόταν στην τελευταία προπόνηση πριν το φιλικό με την Ομόνοια. Έξι μήνες μετά το Gentikoule καταγράφει την επιστροφή του “Πέρο” που είναι πανέτοιμος για να βάλει και εκείνος τα γκολ του στην μηχανή του ΟΦΗ.

Χθες το απόγευμα έγινε γνωστό, μέσω της ΠΑΕ, ότι ο Αλέξης Περογαμβράκης βρίσκεται στην τελική ευθεία για την επιστροφή του στην ενεργό δράση μετά από δύσκολους (αλλά και επίπονους) μήνες. Ο 29χρονος επιθετικός του ΟΦΗ τραυματίστηκε σε μια σύγκρουση του με τον Γιάννη Δερμιτζάκη και η χρονιά ξεκινούσε, για εκείνον, με τον χειρότερο τρόπο.

Πλέον, η υπομονή έλαβε τέλος και ο Αλέξης Περογαμβράκης είναι έτοιμος για να φορέσει τα “ασπρόμαυρα” και να συμβάλει και εκείνος στην επίτευξη του στόχου της ανόδου. Η επιστροφή του στην ενεργό δράση είναι σύμφωνη και με το χρονοδιάγραμμα που είχε τεθεί μετά την επέμβαση στην οποία είχε υποβληθεί από τον Γιώργο Στεφανουδάκη: Να επιστρέψει μετά από έξι μήνες και ο Περογαμβράκης επιστρέφει… on time! Ήδη ο φορ του ΟΦΗ προπονείται κανονικά τις τελευταίες δύο εβδομάδες χωρίς να αισθάνεται την παραμικρή ενόχληση στο αριστερό γόνατο.

Βεβαίως για να επιστρέψει μέσα στο προβλεπόμενο χρονικό διάστημα, έπρεπε να δουλέψει σκληρά και εκείνος. Και αυτό έγινε αφού πέραν του προγράμματος αποθεραπείας το οποίο ακολουθούσε βάσει των εντολών που είχε εκπονήσει το ιατρικό τιμ του ΟΦΗ. Ο ίδιος ακολούθησε έξτρα πρόγραμμα αποθεραπείας με αρκετές ώρες μέσα στην πισίνα αλλά και στο γυμναστήριο προκειμένου να δυναμώσει το γόνατο του.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook