Οι παίκτες συγκεντρωμένοι στον σκοπό τους

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Στο “Βαρδινογιάννειο” δεν σκέφτονται τίποτα άλλο παρά μόνο πως θα έρθει η νίκη κόντρα στον Εργοτέλη γνωρίζοντας την σημασία του τριπόντου.

Μπορεί η χθεσινή ανακοίνωση να ανέδειξε τα (γνωστά) πρόβληματα που αντιμετωπίζουν οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ ωστόσο αυτά τα προβλήματα δεν εξαλείφτηκαν ποτέ. Απλά μέχρι τώρα, αυτό που συνέβαινε, ήταν ότι οι ποδοσφαιριστές φρόντιζαν να τα κρατήσουν εντός των αποδυτηρίων προκειμένου όλοι να είναι συγκεντρωμένοι στην μάχη της ανόδου. Η χθεσινή ανακοίνωση των παικτών ανέδειξε τα προβλήματα όμως παράλληλα ανέδειξε και την συγκέντρωση που υπάρχει εντός του ποδοσφαιρικού τμήματος προκειμένου ο ΟΦΗ να πετύχει τον στόχο της επιστροφής του στην μεγάλη κατηγορία.

Όπως τονίζουν και οι παίκτες μεταξύ τους, σκοπός της ανακοίνωσης αυτής δεν ήταν να χαλάσει το κλίμα που υπάρχει αλλά να υπάρξει ακόμα μεγαλύτερη κινητοποίηση εν όψει της συνέχειας. Άλλωστε κανένας δεν παίζει με τον δικό του ιδρώτα – πολύ περισσότερο τον δικό τους που όλους αυτούς τους μήνες που διανύουμε μέσα στο 2018 κατάφεραν να πάνε την ομάδα στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Και γνωρίζουν πολύ καλά πως δεν υπάρχει κανένα περιθώριο έλλειψης συγκέντρωσης στην δύσκολη τριάδα αγώνων που ακολουθεί μέχρι και την διακοπή του Πάσχα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook