Άνθρακας ο θησαυρός Κυριάκο!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

“Τζούφιες” αποδείχθηκαν οι βόμβες που είχε προαναγγείλει ο τηλεοπτικός δικαστής αφού από τα στοιχεία που παρουσίασε δεν αποδεικνύεται καμία εμπλοκή του ΟΦΗ.

Την διαφήμισε αρκετά ο παρουσιαστής της εκπομπής του ΣΚΑΙ αλλά τελικά αντί για βόμβες, έσκασαν… στρακαστρούκες! Ο Κυριάκος είχε υποσχεθεί ότι θα παρουσίαζε βόμβες και τελικά κράτησε τζάμπα η αναμονή αφού από τα στοιχεία που παρουσίασε, δεν αποδεικνύεται πουθενά ότι προκύπτει στοιχηματική απάτη και πολύ περισσότερο ότι υπήρξε εμπλοκή της ΠΑΕ ΟΦΗ!

Τι μας είπε λοιπόν ο… Δικαστής Ντρεντ; Έπαιξε βίντεο με τις φάσεις και τα γκολ του αγώνα με τον Αιγινιακό και ένας… Παναγόπουλος (αναλυτής, λέει, αποδόσεων) άρχισε να μιλάει με αριθμούς και νούμερα.

Και βέβαια προκύπτουν σοβαρές ενστάσεις για όσα παρουσίασε ο Θωμαΐδης στην εκπομπή του. Αρχικά, σε ότι έχει να κάνει με τον Πηρουνάκη: Ο εν λόγω κύριος ουδέποτε υπήρξε μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ ενώ όλο το Ηράκλειο γνωρίζει ότι βρέθηκε στον ΟΦΗ απλά για… τρέχει πίσω από τον πρώην πρόεδρο της ΠΑΕ. Όσον αφορά τον Τσάλο, ο Θωμαΐδης μιλάει για μια αλλοδαπή εταιρεία στο όνομα της οποίας κόπηκε το τιμολόγιο του ξενοδοχείου που διέμενε η αποστολή του Αιγινιακού στο Ηράκλειο. Δίχως να παρουσιάσει στοιχεία, ανέφερε τον Φώτη Τσάλο ως νόμιμο εκπρόσωπο της.

Στον ΟΦΗ, απέφυγαν να τοποθετηθούν για τις περιβόητες αποκαλύψεις του δημοσιογράφου και αρκέστηκαν να πούν ότι έχουν στη διάθεση τους, όλα τα στοιχεία, τα οποία αν χρειαστεί θα καταθέσουν, για να αποδείξουν, ότι η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, ουδεμία σχέση έχει, με αυτές τις κατηγορίες. Αν κληθεί ο ΟΦΗ, να είναι σίγουρος ο κ. Θωμαίδης, θα καταθέσει τα στοιχεία που πρέπει και τα οποία έχει στη διάθεση της, η νομική υπηρεσία της ομάδας.

Επί της ουσίας: Δεν ακούστηκε τίποτα νέο, δεν προέκυψε καμία αποκάλυψη και αντ’ αυτού βρέθηκε να χαριεντίζεται με τους καλεσμένους του και να υπόσχεται αποκαλύψεις για 15 παιχνίδια όταν αφιέρωσε μια ολόκληρη εκπομπή για ένα που υποτίθεται ότι θα μας παρουσίαζε στοιχεία αλλά αντ’ αυτού κάτσαμε να τον κοιτάζουμε να γελάει.

Την ίδια ώρα πρέπει να πούμε ότι ο ΟΦΗ δεν έχει κληθεί από καμία αρχή – είτε δικαστική – είτε αθλητική – για να προσκομίσει στοιχεία και αν συμβεί αυτό τότε είναι σίγουρο ότι πολλοί θα χάσουν τον ύπνο τους.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook