Ο φετινός ΟΦΗ δεν αλλάζει ρότα

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Οι αρχές του κανονικού ποδοσφαίρου, ο τρόπος με τον οποίο θα προσεγγίζει την κανονικότητα και οι δυνατότητες του φετινού ΟΦΗ.

Στον ΟΦΗ ορθώς και κρατούν χαμηλούς τόνους. Αλλοίμονο και αν έλεγαν από το πρώτο φιλικό, ότι έχουμε ομαδάρα ή πάμε να τα σαρώσουμε όλα. Ξέρουν στον ΟΦΗ ότι όταν παραμένει χαμηλά η μπάλα, τα πράγματα εξελίσσονται ακόμα καλύτερα. Όμως είναι γεγονός ότι ο φετινός ΟΦΗ δεν αλλάζει ρότα σε σχέση με τον περσινό.

Το περσινό δείγμα γραφής που οδήγησε τον ΟΦΗ στην άνοδο παίρνοντας όχι μόνο τον τίτλο του πρωταθλητή αλλά και την αναγνώριση όλης της ποδοσφαιρικής Ελλάδας ότι έπαιζε την καλύτερη μπάλα – είναι παράσημα που οδηγούν στην “προίκα” της Σούπερ Λιγκ. Είναι δεδομένο ότι θα δούμε έναν ΟΦΗ που θα θέλει να παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο αλλά και να προσέξει τα μετόπισθεν του. Να μην δεχτεί φάσεις για γκολ από τον αντίπαλο – ενδεικτικό το στοιχείο ότι χθες “‘έφαγε” μια φάση σε ολόκληρο το 90λεπτο. Μην ξεχνάμε ότι πέρυσι ο ΟΦΗ είχε την καλύτερη επίθεση και την δεύτερη καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος.

Η εικόνα του ΟΦΗ στα πρώτα 45 λεπτά είναι ενδεικτική του τι θα δούμε τη νέα χρονιά: Μια ομάδα ταχύτατη, με μεγάλη ποιότητα στην μεσοεπιθετική της γραμμή και με πολλές επιλογές. Για 45 λεπτά είδαμε Βουό, Νέιρα, Πλατέλλα, Κουτσιανικούλη και για άλλα 45 Ντίνα, Σάσι, Κοροβέση.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook