Ευκαιρία να πάρει την πρώτη… τζούρα ο κόσμος

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Το φιλικό του προσεχούς Σαββάτου του ΟΦΗ με τον Απόλλωνα στο Παγκρήτιο θα δώσει την ευκαιρία στους φιλάθλους της Κρητικής ομάδας να δουν από κοντά για πρώτη φορά φέτος την ομάδα, που «χτίζει» ο Νίκος Παπαδόπουλος.

Τελικά οι προσπάθειες για να βρεθεί αντίπαλος και να “κλειστεί” φιλικό ματς για το προσεχές  Σάββατο καρποφόρησαν και ο ΟΦΗ θα αντιμετωπίσει ξανά τον Απόλλωνα (καθώς οι δύο ομάδες είχαν παίξει φιλικό και στο Καρπενήσι) το προσεχές Σάββατο (11/8) στο Παγκρήτιο στάδιο στις 18.30.  

Ο κόσμος του ΟΦΗ θα έχει την ευκαιρία να δεί από κοντά  για πρώτη φορά την φετινή ομάδα, που “χτίζει” ο Νίκος Παπαδόπουλος, για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκ.

Εντωμεταξύ, με προπόνηση που έγινε τη Δευτέρα (6/8) το απόγευμα, στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, οι παίκτες του ΟΦΗ, συνέχισαν το τρίτο στάδιο της προετοιμασίας τους ενώ το παρών έδωσε και ο Πρόεδρος της ΠΑΕ, Γιώργος Αλετράς.

Οι Κοιλιάρας (σφίξιμο στη γάμπα), Κομεσίδης (τράβηγμα), Πλευράκης, Δερμιτζάκης και Πλατέλλας, έκαναν ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία.

Ο Δερμιτζάκης έχει ένα χτύπημα στο δάχτυλο του χεριού του, ενώ ο Πλατέλλας ένοιωσε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς. Ο Πλευράκης έχει μια μιυκή κόπωση.

Σήμερα,  Τρίτη (7/8) το πρόγραμμα περιλαμβάνει διπλή προπόνηση πρωί και απόγευμα για τους παίκτες του ΟΦΗ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook