Παπαδόπουλος: «Είμαι σίγουρος ότι θα είμαστε καλά με τον ΠΑΟΚ»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Την πίστη του στις δυνατότητες της ομάδας του εξέφρασε στις δηλώσεις του ο Νίκος Παπαδόπουλος μετά το τέλος του αγώνα με τον Πλατανιά.

«Θέλαμε ένα φιλικό για να κρατήσουμε τον ρυθμό μας. Θα έλεγα ότι δεν είχαμε καλό ρυθμό, σε αυτό βέβαια συνέβαλε και ο αντίπαλος. Νομίζω όμως ότι βγήκαν κάποιες καλές συνεργασίες από τα άκρα. Μετά το 60′ – 65′ ανεβάσαμε ρυθμό, κάναμε συνδυαστικό παιχνίδι, πετύχαμε δύο γκολ και είχαμε κάποιες καλές στιγμές στο παιχνίδι μας» είπε αρχικά ο τεχνικός του ΟΦΗ ενώ για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ πρόσθεσε λέγοντας ότι: «Για εμάς έχει σημασία να δουλέψουμε αυτήν την εβδομάδα και είμαι σίγουρος ότι θα είμαστε καλά για να πάρουμε τους βαθμούς που θέλουμε. Τους έχουμε ανάγκη και για βαθμολογικούς λόγους αλλά και για ψυχολογικούς».

Τέλος, σε ερώτηση που του έγινε για τις εξελίξεις στο ιδιοκτησιακό υπογράμμισε ότι «σίγουρα, μας απασχολεί όλους, δεν είναι εύκολο αυτό που έχουμε περάσει όλοι μας. Σίγουρα εμείς πρέπει να συγκεντρωθούμε στο αγωνιστικό και ότι είναι να γίνει, θα γίνει. Γνωρίζουμε ότι είναι σε καλό δρόμο και αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να δουλέψουμε ώστε να είμαστε έτοιμοι ώστε κάποια στιγμή να ασχολούμαστε μόνο με αυτό».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook