Οι 5 “πληγές” του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Το Gentikoule καταγράφει το περιεχόμενο του “μαύρου κουτιού” του ΟΦΗ που σε πέντε αγωνιστικές δεν έχει καταφέρει να μπει ακόμα στις απαιτήσεις του πρωταθλήματος.

Το πρόγραμμα ήταν δύσκολο όμως το γνώριζαν εξ’ αρχής στον ΟΦΗ και πλέον δεν μπορεί να αποτελέσει δικαιολογία για κανέναν και για τίποτα. Ανοίγοντας το “μαύρο κουτί” του φετινού ΟΦΗ μπορεί να διαπιστώσει και ο πλέον αδαής ότι τα λάθη είναι επαναλαμβανόμενα και δεν απομονώνονται σε ένα ή δύο παιχνίδια.

  1. Στημένες φάσεις. Από την πρώτη αγωνιστική ο ΟΦΗ δέχεται γκολ σε κάθε παιχνίδι μέσω στημένων φάσεων. Ένα γκολ με Πανιώνιο, άλλο ένα με τον Παναιτωλικό, ένα με τον ΠΑΟΚ, δύο με την Ξάνθη και άλλα δύο με την ΑΕΚ. Συνολικά, ο ΟΦΗ έχει δεχτεί 7 από τα 13 γκολ που έχει παθητικό την φετινή σεζόν.
  2. Φτηνά, ατομικά λάθη. Το ποδόσφαιρο είναι άθλημα των λαθών αλλά ο φετινός ΟΦΗ πάει να καταρρίψει κάθε ρεκόρ. Σε κάθε παιχνίδι, οι αντίπαλοι σκοράρουν με “δώρα” από τους παίκτες του ΟΦΗ με αποκορύφωμα όλων το τραγικό λάθος του Κομεσίδη.
  3. Καταρρέει μετά το πρώτο γκολ που δέχεται. Έχει συμβεί σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια. Ενώ δείχνει να ξεκινάει καλά τα παιχνίδια, μόλις δεχτεί το πρώτο γκολ, εξαφανίζεται από το γήπεδο. Το ίδιο συνέβη στη Νέα Σμύρνη όπου μετά το 1-0 – όπου παραπατούσε για 15 λεπτά, το ίδιο συνέβη σε Αγρίνιο, Ξάνθη.
  4. Επιθετικά ψάχνει τα πατήματα του. Ο Βουό είναι μακρυά από τον καλό του εαυτό ενώ παρότι ο Αραβίδης είναι φιλότιμος και μαχητής, μέχρι στιγμής δεν του έχουν βγει οι φάσεις. Όμως επιθετικά φαίνεται ότι ο ΟΦΗ λειτουργεί περιμένοντας μόνο ατομικές ενέργειες από τους μεσοεπιθετικούς του.
  5. Οι ξένοι δεν έχουν δώσει το παραμικρό μέχρι στιγμής. Πέραν από δύο γκολ που έχει πετύχει ο Νέιρα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, μέχρι στιγμής δεν έχει βοηθήσει ούτε ένας και δεν έχει δώσει το ελάχιστο στην ομάδα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook