Γιάννης Σαμαράς: Ο άνθρωπος που θα στήσει όλο το οικοδόμημα του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο ΟΦΗ έχει μπει στις ράγες και πλέον όλα κινούνται στον αστερισμό της νέας εποχής. Τα πλάνα για εκτόξευση των τμημάτων υποδομής και το πλάνο που θα γίνει και θα ξεπεράσει τα ελληνικά σύνορα.

Το όνομα του Γιάννη Σαμαρά απουσίαζε από το ψηφοδέλτιο της προηγούμενης Τετάρτης. Όμως αυτό το στοιχείο δεν έκανε έκπληξη σε κανέναν. Όλοι γνωρίζουν ότι ο ρόλος του Γιάννη Σαμαρά στο νέο ΟΦΗ είναι πολύ υψηλότερος από οποιαδήποτε θέση. Ο άνθρωπος για το μυαλό και την τεχνογνωσία του οποίου μιλούν σε όλη την Ελλάδα, καλείται και έχει μπροστά του ένα πολύ δύσκολο έργο. Να ανοικοδομήσει από την αρχή τα τμήματα υποδομής του ΟΦΗ που τα τελευταία χρόνια είχαν χάσει την αίγλη τους και δεν ήταν ποτέ αυτά που γνωρίζαμε.

Άλλωστε, μιλάμε για έναν άνθρωπο που αποτελεί πρωτοπόρο στο κομμάτι των τμημάτων υποδομής και δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι όλοι μιλούν, δημόσια, για αυτό που έχει καταφέρει να δημιουργήσει τα τελευταία χρόνια. Δεν είναι τυχαίο ότι παρότι έχει φύγει από τον Παναθηναϊκό εδώ και έναν χρόνο, όλοι λένε πως ο Γιάννης Σαμαράς είναι εκείνος που βρίσκεται πίσω από την φετινή ομάδα του Γιώργου Δώνη.

Στα του ΟΦΗ τώρα, ο Γιάννης Σαμαράς αναμένεται να αλλάξει εντελώς τον τρόπο λειτουργίας του συλλόγου και κυρίως θα υπάρξει πλήρη αναδιοργάνωση των τμημάτων υποδομής του. Στα σχέδια του Μιχάλη Μπούση και των συνεργατών του, η παρουσία του Γιάννη Σαμαρά αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα και τα πλάνα αφορούν εκτόξευση των ακαδημιών. Συν τοις άλλοις, το πράγμα πάει από μόνο του όταν εντός του ΟΦΗ βρίσκεται μια προσωπικότητα με τα στοιχεία και το υψηλότατο επίπεδο του Γιάννη Σαμαρά. Σκοπός είναι να υπάρξει γιγάντωση των τμημάτων υποδομής και ο ΟΦΗ να ξεφύγει από τα ελληνικά δεδομένα. Να γιγαντωθούν οι ακαδημίες και να δουλέψουν σε ολλανδικά πρότυπα με πλήρη αξιοποίηση του έμψυχου δυναμικού της Κρήτης αλλά και της υπόλοιπης Ελλάδας.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook