Κανένα «θέμα» για τους διαιτητές στο ΟΦΗ-Ολυμπιακός

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Παρά τις φωνές του Ολυμπιακού, δεν τίθεται κανένα θέμα παραπομπής για Σέζο και βοηθούς στην αναμέτρηση με τον ΟΦΗ, σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA. 

Oι ερυθρόλευκοι” εξέφρασαν μέσω… κύκλων την έντονη δυσαρέσκειά τους για τη διαιτησία της χθεσινής αναμέτρησης στο “Γεντί Κουλέ”, απ’ όπου αποχώρησαν με άδεια χέρια.

Συγκεκριμένα φωνάζουν για πέναλτι σε χέρι του Ποτουρίδη στο 91′, σε μία φάση βέβαια που ο αμυντικός του ΟΦΗ έχει κολλημένα τα χέρια στο σώμα του, αλλά και για κάποιες λανθασμένες υποδείξεις οφ σάιντ.

Πληροφορίες του SDNA ωστόσο αναφέρουν ότι ο παρατηρητής διαιτησίας του αγώνα, Κωνσταντίνος Ζαννετίδης εμφανίστηκε γενικά ικανοποιημένος από τη συνολική παρουσία των διαιτητών κατά την ομιλία του στη διαιτητική ομάδα στα αποδυτήρια.

Ο Δωδεκανήσιος παρατηρητής επισήμανε βέβαια κάποια λάθη που έγιναν, τα οποία ωστόσο δεν είναι ικανά για να δημιουργήσουν θέμα είτε στον Σέζο, είτε στους δύο βοηθούς του, Κουρομπύλια και Ν.Δημόπουλο, σε ένα ματς μεγάλης δυσκολίας, με αρκετές αμφισβητούμενες φάσεις.

sdna.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook