“Ξεμπούκωσε” ο “Άραβας” και το μυαλό στον πρώτο τελικό της χρονιάς

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Χωρίς να φορτσάρει και να πιεστεί, ο ΟΦΗ με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Χρήστο Αραβίδη που έκανε χατ τρικ, κέρδισε τη Νίκη Βόλου με 3-0.

Ούτως η άλλως, οι δύο κατηγορίες που χώριζαν ΟΦΗ και Νίκη Βόλου ήταν αρκετές για να υπάρχει τεράστια διαφορά δυναμικότητας. Ο ΟΦΗ ήταν το φαβορί και το έδειξε μέσα στο γήπεδο. Τα πράγματα απλοποιήθηκαν από την πρώτη επίθεση του ΟΦΗ στο 1ο λεπτό όταν ο Ντινιωτάκης ανέτρεψε το Ντίνα με τον Αραβίδη να εκτελεί το πέναλτι και να σκοράρει ξανά μετά από 16 μήνες ανοίγοντας το σκορ. Ο ΟΦΗ ήταν μονίμως στην επίθεση και διπλασίασε τα τέρματα του στο 30ο λεπτό ξανά με τον Αραβίδη που σκόραρε με κεφαλιά μετά την εκτέλεση κόρνερ του Θανάση Ντίνα.

Το δεύτερο ημίχρονο κύλησε πολύ χαλαρά με τον ΟΦΗ να κάνει συντήρηση εν όψει του αγώνα με τον Απόλλωνα που είναι ένα κομβικό παιχνίδι. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ξανά ο Χρήστος Αραβίδης που έκανε χατ τρικ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 85′ το οποίο κέρδισε ο Νοικοκυράκης στην πρώτη του επαφή με την μπάλα και λίγα λεπτά μετά την είσοδο του στο παιχνίδι.

Μπείτε στο LIVE CENTER

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook