Νάστος: “Πρέπει να ηρεμήσουμε και να πάμε στην Λιβαδειά για να κερδίσουμε”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Στην αντίδραση που χρειάζεται να δείξει ο ΟΦΗ εν όψει του αγώνα με τον Λεβαδειακό στάθηκε ο Ανέστης Νάστος μιλώντας στην κάμερα της Nova.

“Υπάρχει μεγάλος βαθμός δυσκολίας όταν έχεις να αντιμετωπίσεις μια ομάδα που παίζει στο μισό γήπεδο. Κάναμε κάποιες φάσεις αλλά δεν ήμασταν τόσο αποτελεσματικοί, όσο θα θέλαμε. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια για 90 λεπτά, θέλαμε τη νίκη για να βρεθούμε ψηλότερα στην βαθμολογία. Δεν τα καταφέραμε, κρατάμε τον βαθμό και βλέπουμε την συνέχεια” ήταν το πρώτο σχόλιο του αρχηγού του ΟΦΗ.

Αναλυτικά όσα είπε ο αρχηγός του ΟΦΗ

Για το μηδέν στην άμυνα: “Ήταν κάτι που το δουλέψαμε, δεν έχουμε να κάνουμε κάτι παραπάνω παρά μόνο να δουλεύουμε και να βελτιωνόμαστε”.

Για τις επιστροφές των Μεγιάδο, Παπαστεριανού: “Σίγουρα, όλοι οι παίκτες είναι σημαντικοί όμως πάνω από όλα είναι η ομάδα όμως ξεχωριστά ο καθένας έχει την δική του προσωπικότητα. Όλα τα παιδιά είναι το ίδιο, προσπαθούν για το καλύτερο και μόνο ως ομάδα μπορούμε να προχωρήσουμε μπροστά”.

Για το ματς με τον Λεβαδειακό: “Πρέπει να ηρεμήσουμε καταρχήν, να ξεκουραστούμε σήμερα και από την Δευτέρα να ξεκινήσει η δουλειά. Θα πάμε στην Λιβαδειά για το καλύτερο αποτέλεσμα, έχουμε τις δυνατότητες να το πετύχουμε και συγκέντρωση. Όλοι μαζί μπορούμε να πάρουμε αυτό το παιχνίδι”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook