Η μεγάλη νίκη των φίλων του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο ΟΦΗ δεν κέρδισε τον Πανιώνιο αλλά ο κόσμος του πέτυχε την πιο μεγάλη νίκη στέλνοντας ένα μήνυμα που έκανε όλη την Ελλάδα να κλάψει.

Στην θύρα 4 είχε αναρτηθεί πανό για μια φίλη του Πανιωνίου η οποία αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας

«Κάποια στιγμή θα είναι μόνο ένα ζώδιο. Ρενάτα είσαι  δύναμη. Οι φίλοι σου στον ΟΦΗ».

Αυτό ήταν το μήνυμα που προκάλεσε συγκίνηση και το οποίο δεν έμεινε αναπάντητο ούτε από το ίδιο το κορίτσι ούτε από τους οπαδούς του Πανιωνίου.

Η Ρενάτα εξέφρασε τη συγκίνησή της και ευχαρίστησε τους φίλους της στον ΟΦΗ για την κίνησή της και υποσχέθηκε ότι θα παλέψει ακόμα περισσότερο και ότι θα έρθει στην Κρήτη σύντομα, να δει τους φίλους της, υγιής και δυνατή.

«Να πω ευχαριστώ; Να πω ότι σας αγαπώ; Ό,τι και να πω θα είναι λίγο. Το μόνο που θα πω είναι ότι θα το παλέψω ακόμα πιο πολύ μετά από αυτό» έγραψε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε στα social media

«Αν έχω τέτοιους φίλους δεν έχω να φοβάμαι τίποτα. Είσαστε μεγάλες ψυχές όλοι εκεί. Σας ευχαριστώ από καρδιάς και σας υπόσχομαι ότι θα έρθω σύντομα».

Την δική τους απάντηση έδωσαν όμως και οι «Πάνθηρες» που έγραψαν πριν από το παιχνίδι:  «Για μας, όποιο και να είναι το τελικό αποτέλεσμα, μεγαλύτερη σημασία έχει αυτή η κίνηση των οπαδών του ΟΦΗ.

Μέχρι οι οπαδοί να είναι αντίπαλοι και όχι εχθροί, εμείς θα αγωνιζόμαστε προς μια πιο προοδευτική οπαδική σκηνή».

Νίκος Μαρκάκης | Εφημερίδα Πατρίς

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook