Mε Καραμπετάκη κόντρα στον Εργοτέλη – όλα τα δεδομένα για τον αντικαταστάτη

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Νίκος Καραμπετάκης θα καθίσει στον πάγκο του ΟΦΗ στο παιχνίδι της Πέμπτης για τους “16” του Κυπέλλου Ελλάδας.

Όπως έγινε γνωστό, λίγη ώρα πριν, μέσω επίσημης ανακοίνωσης ο άμεσος συνεργάτης του Νίκου Παπαδόπουλου θα καθοδηγήσει τον ΟΦΗ στο παιχνίδι της Πέμπτης κόντρα στον Εργοτέλη για τους “16” του Κυπέλλου Ελλάδας.

Σε ότι έχει να κάνει τώρα με τον αντικαταστάτη του Νίκου Παπαδόπουλου στον πάγκο του ΟΦΗ, το σίγουρο είναι πως αυτήν την στιγμή δεν φαίνεται να υπάρχει κανένας υποψήφιος. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, από όλα τα ονόματα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, δεν  παίζει κανέναν και είναι όλα αποκυήματα της φαντασίας όσων τα αναφέρουν.

Ο λόγος είναι προφανής. Όπως είχαμε γράψει και την προηγούμενη εβδομάδα θέμα Παπαδόπουλου δεν υπήρχε και δεν επρόκειτο να υπάρξει. ΟΦΗ και Παπαδόπουλος θα πορευόταν μαζί μέχρι και το τέλος της αγωνιστικής περιόδου. Κατά συνέπεια, στον ΟΦΗ πιάστηκαν εντελώς απροετοίμαστοι για την υπόθεση εύρεσης του αντικαταστάτη του Νίκου Παπαδόπουλου με αποτέλεσμα η έξοδος στις αγορές να ξεκινάει από το μηδέν. Πάντως προτεραιότητα αποτελεί η εύρεση ενός ξένου τεχνικού καθώς από την Ελλάδα δεν υπάρχει σχεδόν κανένας που να συγκεντρώνει το “πακέτο” που διέθετε ο Παπαδόπουλος αλλά και όλα όσα πρεσβεύει ο ΟΦΗ.

Αυτήν την στιγμή, όποιος αναφέρει ονόματα, το μόνο που κάνει είναι μαντεψιές. Και ο λόγος είναι απόλυτα σαφής. Με το θέμα προπονητή ασχολείται μόνο ο Διευθυντής Ποδοσφαίρου της ΠΑΕ Γιάννης Σαμαράς που είναι και ο άνθρωπος που θα κινήσει όλα τα νήματα γύρω από την εύρεση του αντικαταστάτη του Νίκου Παπαδόπουλου.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook