Σε απολογία ο Παπαδόπουλος

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Σε απολογία κλήθηκε ο Νίκος Παπαδόπουλος για το περιστατικό με τον Κουτσοσπύρο.

Σύμφωνα και με την έκθεση του παρατηρητή αγώνα Γιάννη Τσαΐνη που όπως αναφέραμε το βράδυ της Κυριακής, ήταν ιδιαίτερα επιβαρυντική καθώς κατέγραψε με κάθε λεπτομέρεια ότι συνέβη στο ημίχρονο του παιχνιδιού.

Επίσης, σε ένα παιχνίδι που στις εξέδρες δεν σημειώθηκε το παραμικρό και βεβαίως προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση αλλά και πολλά ερωτηματικά, ο ΟΦΗ κλήθηκε για καπνογόνα και για υβριστικά συνθήματα. Σύμφωνα και με το ρεπορτάζ, δεν προκύπτει πρόβλημα τιμωρίας της έδρας ωστόσο θα υπάρξει ξανά επιβαρυντικό χρηματικό πρόστιμο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Σούπερ Λιγκ

ΠΑΕ ΟΦΗ, Ν. Παπαδόπουλο (προπονητή): «Βάσει των αναφερομένων στο από 20/1/2019 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 20/1/2019 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα καθώς και στην υπ’ αριθ. πρωτ. 1003/2/46/1/9-ιθ από 21/1/2019 Έκθεση της Αστυνομίας»: Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της, για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά του κ. Ν. Παπαδόπουλου στον αγώνα ΠΑΕ ΟΦΗ-ΠΑΕ Παναιτωλικός.

* Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 παρ. 2 περ. δ, 10 παρ. 1 περ. γ’ και στ’ σε συνδυασμό με το άρθρο 11 παρ. 1, 2, 3, 14 παρ. 1, 2, 3 και 4 περ. α΄, 15 παρ. 1 περ. γ΄, 2 περ. α’, β’, δ΄ και ε’ του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook