Τελεσίδικη απόφαση για -6 από την ΦΙΦΑ / στο CAS πάει ο ΟΦΗ!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Τελεσίδικη είναι η απόφαση της ΦΙΦΑ για αφαίρεση βαθμών του ΟΦΗ λόγω της οφειλής που υπήρχε προς το πρόσωπο του Σουλεάπ. Ασφαλιστικά μέτρα καταθέτει η ΠΑΕ που μέσα στην ημέρα θα προσφύγει στο CAS.

Πολλά ερωτηματικά δημιουργούνται από την οριστική απόφαση της παγκόσμιας ομοσπονδίας για εκτέλεση της ποινής αφαίρεσης έξι βαθμών από τον ΟΦΗ λόγω των οφειλών που υπήρχαν στον Μάριους Σουλεάπ. Η τελευταία εξέλιξη έπεσε σαν “κεραμίδα” στα κεφάλια των ανθρώπων της ομάδας – και κυρίως του τμήματος ποδοσφαίρου – που κινδυνεύουν να χάσουν εκτός γηπέδων ότι κέρδισαν στους αγωνιστικούς χώρους.

Όπως υποστηρίζουν στον ΟΦΗ, έχει τακτοποιηθεί η οφειλή προς τον Σουλεάπ καθώς έχουν καταβληθεί οι 67.000 ευρώ ωστόσο ο ίδιος ο Ρουμάνος ποδοσφαιριστής δεν ενημέρωσε την ΦΙΦΑ που από την πλευρά της προχώρησε σε ενεργοποίηση της ποινής ζητώντας από την ΕΠΟ να αφαιρέσει τους έξι βαθμούς. Ο Νίκος Μαχλάς θα φέρει το θέμα προς συζήτηση στο προσεχές ΔΣ της Σούπερ Λίγκας για να αποφύγει την εκτέλεση της απόφασης που θα φέρει τον ΟΦΗ από τους 12 στους 6 βαθμούς.

Ήδη στον ΟΦΗ έχουν ξεκινήσει τις διαδικασίες ώστε η ομάδα να προσφύγει στο CAS ζητώντας την άμεση εκδίκαση της υπόθεσης από το Διεθνές Δικαστήριο και προσκομίζοντας παράλληλα τα δικαιολογητικά που έχουν και τα οποία αναφέρουν ότι ο Σουλεάπ έχει εξοφληθεί και κυρίως εντός ημερομηνιών.

Παρ’ όλα αυτά, η ιστορία αυτή συνεχίζει να πληγώνει τον ΟΦΗ και το γόητρο του ενώ η ομάδα παρά την εκπληκτική προσπάθεια που κάνει κινδυνεύει να χάσει 6 πολύτιμους βαθμούς…

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook