Φιλική ήττα από τον Ρούβα

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Την ήττα με 2-1 από τον Ρούβα σε φιλική αναμέτρηση που έγινε στο ΒΑΚ γνώρισε ο ΟΦΗ.

Οι παίκτες του Νίκου Αναστόπουλου μετά το τέλος του πρωταθλήματος μπήκαν ξανά σε αγωνιστικούς ρυθμούς, ωστόσο η κούραση ήταν εμφανής και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να έρθει αυτή η ήττα. Το παιχνίδι ήταν διάρκειας 80 λεπτών (από δύο ημίχρονα των 40 λεπτών).

Στο 25΄ ο Ρούβας άνοιξε το σκορ με τον Πουλάκη, ενώ στο 50΄ ο Ξημεράκης έκανε το 2-0. Για τον ΟΦΗ μείωσε στο τελικό 2-1 ο Μάντζιος με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι πέντε λεπτά πριν το τέλος της αναμέτρησης,.

Από πλευράς ΟΦΗ αγωνίστηκαν όλοι οι διαθέσιμοι ποδοσφαιριστές εκτός των Ζορμπά και Καμπάνταη που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών και των Γεωργίου και Παπουλή, στους οποίους έχει χορηγηθεί άδεια.Επίσης δεν αγωνίστηκαν οι Ζόρντι και Χόρχε Λόπεζ οι οποίοι ουσιαστικά αποτελούν παρελθόν από την ομάδα αλλά και ο Πολυχρόνης Βεζυρίδης, που βρέθηκε στο ΒΑΚ και εκπροσώπησε τους παίκτες στην Γ.Σ.

Κανονικά αγωνίστηκε ο Στάθης Ταυλαρίδης, ο οποίος έχει επιστρέψει στις προπονήσεις μετά την άδεια που του είχε δοθεί όπως και ο Μίρνες Σίσιτς.

Για τον Ρούβα αγωνίστηκαν οι

Χριστοδουλάκης, Τζιράκης, Γιαννακάκης, Ανυφαντάκης, Σεντεμέντεζ, Κορδονούρης, Πουλάκης, Μαραγκάκης, Ταχμαζίδης,  Δεληθωμαίδης Φουκαράκης

Έπαιξαν ακόμα και οι Πατελής, Καλομοίρης, Χριστοδουλάκης, Ξημεράκης, Μπριλάκης και Παπαχρήστος

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook