Βάλτο ρε “Κούτσια”!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο ΟΦΗ του δευτέρου ημιχρόνου έστειλε αισιόδοξα μηνύματα και αν ήταν πιο προσεκτικός θα μπορούσε να φύγει ακόμα και με τη νίκη από την Θεσσαλονίκη!

Μια αλλαγή στην 11αδα – πρόβλημα με Ιωαννίδη
Ο ΟΦΗ παρατάχθηκε σχεδόν με την ίδια 11αδα σε σχέση με το ματς κόντρα στην Ξάνθη με τον Σίσιτς να παίρνει την θέση του Ζαχαράκη. Το πρόβλημα με την μη έκδοση του δελτίου του Ιωαννίδη έφερε στο αρχικό σχήμα τον Ζορμπά που έπαιξε στο κέντρο, μπροστά από τους Μπανούση – Βερόν. Από εκεί και πέρα ο Γουναρίδης ήταν ο γκολκίπερ με τους Μονιάκη, Βάντο,Σόουζα,Χαριτωνίδης στην άμυνα και τους Κουτσιανικούλη, Σίσιτς Παπάζογλου στην επίθεση.
Λάθη στην μεσαία γραμμή, κακό πρώτο ημίχρονο
Οι κεντρικοί χαφ του ΟΦΗ δεν βρέθηκαν σε καλή μέρα με αποτέλεσμα να γίνονται πολλά και αβίαστα λάθη στην μεσαία γραμμή. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα την κατοχή της μπάλας από τους γηπεδούχους που πίεζαν και έφταναν εύκολα στην περιοχή του Γουναρίδη. Ωστόσο, η τετράδα στην άμυνα ήταν αρκετά καλή και δεν επέτρεψε στους παίκτες του Κατσαβάκη να δημιουργήσουν κλασσικές ευκαιρίες.

Μεταμόρφωση στο δεύτερο ημίχρονο
Η μέτρια έως κακή εικόνα του ΟΦΗ στο πρώτο ημίχρονο ήταν εντελώς διαφορετική στο δεύτερο με τους παίκτες του Αναστόπουλου να ανεβάζουν στροφές και να πιέζουν τους γηπεδούχους. Κουτσιανικούλης και Παπάζογλου ανέβηκαν με τον δεύτερο να γίνεται απειλητικός μέσω ατομικών ενεργειών. Ο Κούτσια ανέβασε στροφές και μάλιστα, λίγο έλειψε να χριστεί σκόρερ όταν το σουτ που έκανε, πήγε στο οριζόντιο δοκάρι του Διούδη.

Ήσυχο, τελευταίο 10λεπτο
Στα τελευταία 10 λεπτά, ο Αναστόπουλος “φρέσκαρε” την 11αδα περνώντας στο παιχνίδι τους Λαμπρόπουλο, Ζαχαράκη με τον πρώτο να αγωνίζεται στον άξονα. Ο ΟΦΗ προσπάθησε να γίνει απειλητικός, κυρίως με τον Σίσιτς που άλλαζε συνεχώς πλευρές.

Εξαιρετική η τετράδα στην άμυνα όπου δεν υστέρησε κανένας ενώ στο δεύτερο ημίχρονο ανέβηκαν και βοήθησαν αρκετά οι Παπάζογλου, Σίσιτς και Μπανούσης.

Mεγάλη επέμβαση από τον Γουναρίδη στο φινάλε!
Για ακόμα ένα παιχνίδι, ο Στέφανος Γουναρίδης έδειξε τα πλούσια προσόντα του δίνοντας στον ΟΦΗ το “Χ” με εκπληκτική επέμβαση στο σουτ του Καπετάνου στο 94′!

Άρης: Διούδης, Γιαννίτσης (57′ Σουνάς), Παπαζαχαρίας, Παντίδος, Καζναφέρης, Τριανταφυλλάκος, Καπετάνος, Γιαννιώτας, Νταμαρλής (72′ Μαργαρίτης), Ψυχογιός, Κοέλιο (62′ Γκέσιος)

ΟΦΗ: Γουναρίδης, Βερόν, Μπανούσης, Χαριτωνίδης, Μονιάκης, Ζορμπάς, Βάντο, Κουτσιανικούλης, Παπάζογλου, Σόουζα, Σίσιτς

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook