Αλλαγές στα άκρα της άμυνας με Μονιάκη αριστερά και Κουρδάκη ή Ζαχαράκη δεξιά

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Με διαφορετικό πρόσωπο αναμένεται να παραταχθεί ο ΟΦΗ κόντρα στην ΑΕΚ με το Νίκο Αναστόπουλο να ετοιμάζει αλλαγές στα δύο άκρα της άμυνας.

Τα λάθη του Βάντο – όχι το αυτογκόλ – αλλά η εν γένει παρουσία του υποχρεώνουν τον τεχνικό του ΟΦΗ να προχωρήσει σε διορθωτικές κινήσεις στην 11αδα προκειμένου να ξεπεραστεί το πρόβλημα που υπάρχει.

Ένα πρόβλημα που θα συνεχίσει να υπάρχει όσο είναι τραυματίας ο Χρήστος Μπούρμπος αφού η δική του απουσία έχει ως αποτέλεσμα να διαιωνίζεται το πρόβλημα και να υποχρεώνεται ο Αναστόπουλος σε αλχημείες.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Gentikoule, την Κυριακή αναμένεται να δούμε μια διαφορετική τετράδα στην άμυνα σε σχέση με τις τρεις πρώτες αγωνιστικές. Αρχικά, όλα δείχνουν ότι ο Αναστόπουλος θα επαναφέρει στο αριστερό άκρο της άμυνας τον Μανώλη Μονιάκη. Ο 24χρονος αμυντικός του ΟΦΗ είναι περισσότερο συνεπής από τον Βραζιλιάνο στα αμυντικά του καθήκοντα και αυτό έχει φανεί στις τρεις πρώτες αγωνιστικές που αν και δεν είναι δεξί μπακ, κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια φέρνοντας εις πέρας την αποστολή του.

Όσον αφορά το ποιος θα πάρει την θέση του στα δεξιά; Ο Αναστόπουλος έχει δείξει μέχρι στιγμής ότι στο μυαλό του έχει δύο σκέψεις. Να χρησιμοποιηθεί ένας εκ των Κουρδάκη και Ζαχαράκη με τις πιθανότητες να είναι μοιρασμένες. Στο χθεσινό δίτερμα, χρησιμοποιήθηκαν και οι δύο στην δεξιά πλευρά και δεν αποκλείεται να βγουν σήμερα περισσότερα συμπεράσματα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook