Τι λέει ο Πλατανιάς για την παραχώρηση εισιτηρίων στον ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Διαβάστε το αναλυτικό ρεπορτάζ του ανταποκριτή του athleticradio.gr Βασίλη Φουντουλάκη για το τι λένε στον Πλατανιά για την παραχώρηση εισιτηρίων επιβεβαιώνοντας εν μέρει και το χθεσινό ρεπορτάζ του Gentikoule.

Αίτημα στην ΠΑΕ Πλατανιάς για 500 εισιτήρια απέστειλε την Πέμπτη η ΠΑΕ ΟΦΗ, ενόψει της αναμέτρησης των δύο ομάδων στα Περιβόλια στις 22 Οκτωβρίου. Η ΠΑΕ ΟΦΗ είχε γίνει γνωστό ότι είχε τέτοια πρόθεση από ρεπορτάζ προηγουμένων ημερών και πλέον έκανε το αίτημα της και επίσημο.

Ωστόσο, δεν θεωρείται καθόλου βέβαιο τη δεδομένη τουλάχιστον στιγμή, ότι η ΠΑΕ Πλατανιάς θα κάνει δεκτό το αίτημα της ηρακλειώτικης ΠΑΕ. Στην ΠΑΕ Πλατανιάς βρίσκονται υπό σκέψη καθώς θεωρούν ότι πρέπει να έχουν προτεραιότητα η φίλαθλοι των Χανίων οι οποίοι σίγουρα θα θελήσουν να παρακολουθήσουν ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι, όπως είναι εκείνο του Πλατανιά με τον ΟΦΗ. Συν τοις άλλοις, στην ΠΑΕ Πλατανιάς για λόγους πρόληψης φοβούνται μήπως γίνουν συμπλοκές ανάμεσα σε Χανιώτες και Ηρακλειώτες φιλάθλους και για το λόγο αυτό θα ζητήσουν τη γνώμη και της αστυνομίας.

Σε κάθε περίπτωση, η ΠΑΕ Πλατανιάς θα συνεδριάσει τη Δευτέρα το βράδυ, όταν πλέον θα υπάρχει ηρεμία μετά το παιχνίδι με τον Άρη την Κυριακή. Στο ΔΣ της Δευτέρας θα αποφασιστεί εάν και εφόσον θα γίνει δεκτό ή όχι το αίτημα του ΟΦΗ. Μια σημαντική παράμετρος που θα πρέπει να τονιστεί είναι ότι για φιλάθλους φιλοξενούμενης ομάδας έχει προβλεφθεί μέρος της κερκίδας, χωρητικότητας 200 οπαδών. Συνεπώς, σε περίπτωση που η ΠΑΕ Πλατανιάς κάνει δεκτό το αίτημα της ΠΑΕ ΟΦΗ αναμένεται να της παράσχει 200 εισιτήρια και όχι 500 εισιτήρια.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook