“Βόμβα” στον ΟΦΗ / Παραιτήθηκε ο Αναστόπουλος!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Κεραυνός εν αιθρία στον ΟΦΗ καθώς ο 55χρονος τεχνικός υπέβαλε την παραίτηση του στην διοίκηση του συλλόγου. Εν αντιθέσει με τις πληροφορίες που υπήρχαν νωρίτερα ότι πήγε στο ΒΑΚ, ο “Αναστό” δεν πήγε καθόλου στο αθλητικό κέντρο. Οι Πουλινάκης και Μαχλάς ενημέρωσαν τους ποδοσφαιριστές.

Χωρίς να έχει προηγηθεί τίποτα μεταξύ του ΟΦΗ και του ίδιου, ο Νίκος Αναστόπουλος υπέβαλε την παραίτηση του σήμερα το πρωί. Την απόφαση πήρε ο ίδιος προσωπικά ενώ ενημέρωσε στενούς του φίλους, τον Ανδρέα Σκέντζο ενώ στην συνέχεια ειδοποίησε τους Μάνθο Πουλινάκη, Νίκο Μαχλά.

Με τον τελευταίο έγινε μια συνάντηση σήμερα το μεσημέρι όπου προσπάθησε να τον μεταπείσει ωστόσο ο Αναστόπουλος ήταν αμετακίνητος στην απόφαση του να αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία του ΟΦΗ.

Μάλιστα, ο Νίκος Αναστόπουλος δεν πήγε καθόλου στο “Βαρδινογιάννειο” όπου βρέθηκαν οι Μάνθος Πουλινάκης και Νίκος Μαχλάς προκειμένου να μιλήσουν στους ποδοσφαιριστές και να τους ενημερώσουν για την απόφαση του 55χρονου τεχνικού. Όπως ήταν φυσιολογικό, οι ποδοσφαιριστές έπεσαν από τα σύννεφα όταν πληροφορήθηκαν την είδηση για την παραίτηση του Νίκου Αναστόπουλου αφού οι ενδείξεις δεν έδειχναν κάτι τέτοιο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook