“Σειρήνες” για Σαρ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Σύμφωνα με το Goal, οι τελευταίες εμφανίσεις του Σενεγαλέζου στόπερ του ΟΦΗ έχουν… συγκινήσει αρκετές ομάδες που ανεπίσημα παρακολουθούν και τσεκάρουν τον Σαρ σε παιχνίδια της ομάδας.

Μπορεί ο Μοχάμεντ Σαρ να βρίσκεται στο Ηράκλειο από την αρχή της σαιζόν όμως επί της ουσίας ξεκίνησε να φανερώνει την κλάση του στα τελευταία παιχνίδια – έστω και αν η άμυνα του ΟΦΗ δεχόταν συνεχώς γκολ εκείνος ήταν από τους παίκτες που είχαν διασωθεί.

Όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα, ήδη ανεπίσημα, υπάρχουν αρκετές ομάδες που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον Μοχάμεντ Σαρ γνωρίζοντας ότι το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται στις 30 Ιουνίου ενώ είναι σίγουρο πως και ο ίδιος θα είναι πολύ καλύτερος την επόμενη σαιζόν μιας και φέτος προερχόταν από μια διετή αγωνιστική απραξία.

Ο ίδιος σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει πριν από λίγους μήνες είχε εκφράσει την επιθυμία του να παραμείνει στον ΟΦΗ και την επόμενη σαιζόν ωστόσο έτσι όπως εξελίσσεται το πρωτάθλημα αυτήν την στιγμή τα πάντα είναι ρευστά και όλα θα ξεκαθαρίσουν μόλις ολοκληρωθεί.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook