Μαζεύει βαθμούς ο ΟΦΗ και τώρα θέλει ΝΙΚΗ στον τελικό των τελικών με τον ΠΑΣ!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο άτολμος ΟΦΗ των πρώτων 30 λεπτών κατάφερε να φύγει από την Λιβαδειά με τον βαθμό της ισοπαλίας μετά το 1-1 και πλέον με τρίποντο επί του ΠΑΣ Γιάννενα κάνει το πιο αποφασιστικό βήμα για την παραμονή του!

Έναν χρυσό βαθμό που μπορεί να αποδειχθεί στην συνέχεια πολύ σημαντικός πήρε ο ΟΦΗ που έμεινε όρθιος στην Λιβαδειά με το γκολ του Θανάση Παπάζογλου (που συμπλήρωσε 7 και θα λείψει στα 2 από τα 4 ματς που ακολουθούν) ενώ έδειξε στο δεύτερο ημίχρονο ότι μπορούσε να φύγει ακόμα και νικητής.

Ο ΟΦΗ πλήρωσε την αδράνεια της άμυνας του στο γκολ του Λισγάρα στο 17′ αλλά και το τραγικό πρώτο 30λεπτο που έδωσε την δυνατότητα στον Λεβαδειακό να κάνει ότι θέλει στο γήπεδο και να δημιουργεί συνεχώς ευκαιρίες.

Μετά το 30′ ο ΟΦΗ βελτιώθηκε και κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση με γκολ του Θανάση Παπάζογλου στο 39′. Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ΟΦΗ παρουσιάστηκε μεταμορφωμένος όμως φάνηκε η απουσία της ταχύτητας των Περογαμβράκη και Κουτσιανικούλη με τον τελευταίο να αισθάνεται αδιαθεσία και να αντικαθίσταται από τον Παναγιώτη Ζορμπά.

Ο ΟΦΗ στο δεύτερο ημίχρονο κράτησε με ευκολία το 1-1 και πλέον κοιτάζει το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννενα όπου θέλει το τρίποντο για να κάνει ένα καθοριστικό βήμα για την παραμονή του στην Σούπερ Λιγκ.

Δείτε πως εξελίχθηκε LIVE το παιχνίδι

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook