Δεν το… κουνάει ο Λαμπρόπουλος από το Ηράκλειο!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ήταν ένας από τους κορυφαίους παίκτες του ΟΦΗ στο πρωτάθλημα που ολοκληρώθηκε την περασμένη Κυριακή και ο ίδιος γούσταρε τόσο που φόρεσε τα “ασπρόμαυρα” που ήδη… σκέφτεται την επόμενη χρονιά.

O Ανδρέας Λαμπρόπουλος με τις 8 ασίστ, τα 3 γκολ και τις 23 συμμετοχές ήρθε στο Ηράκλειο τον περασμένο Αύγουστο – στην τελευταία ημέρα μάλιστα της μεταγραφικής περιόδου. Προερχόταν από μια κακή χρονιά λόγω του σοβαρού τραυματισμού του όμως αυτό το γεγονός δεν εμπόδισε το Νίκο Μαχλά να εισηγηθεί την απόκτηση του καθώς από την αρχή τον πίστευε πάρα πολύ.

Ο Πατρινός μέσος “φόρτσαρε” μετά την 7η αγωνιστική και το παιχνίδι με τον Πλατανιά με αποτέλεσμα να έρθει ένα δαιμονιώδες 3μηνο (Δεκέμβριος – Φεβρουάριος) όπου έκανε “όργια” μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα, ο Λαμπρόπουλος ήταν μεταξύ των κορυφαίων ποδοσφαιριστών του ΟΦΗ και ήδη προετοιμάζεται για την επόμενη αγωνιστική χρονιά.

Ο ίδιος δεν έκρυψε την μεγάλη του ικανοποίηση από αυτά που συνάντησε στον ΟΦΗ την φετινή αγωνιστική περίοδο και από την στιγμή που δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2014 είναι απόλυτα προσηλωμένος στην ομάδα. Mιλώντας στο περιβάλλον του, ο Λαμπρόπουλος αναφέρεται στο οικογενειακό κλίμα που συνάντησε φέτος στον ΟΦΗ, στο γεγονός ότι δεν υπήρχαν προβλήματα που να επηρεάζουν εκείνον και τους συμπαίκτες του με αποτέλεσμα να είναι πλήρως απελευθερωμένοι και συγκεντρωμένοι στο αγωνιστικό κομμάτι.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook